Eren hiç fiyat araþtýrmasý yaptýn mý demir sigortayý öneriyorlar ankarada 3 yerde var birtanesini hosderede bir bak istersen yada doða
| Raptor Riders'a Henüz Üye Deðil misiniz? Lütfen Kayýt Olun! |
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)Eren hiç fiyat araþtýrmasý yaptýn mý demir sigortayý öneriyorlar ankarada 3 yerde var birtanesini hosderede bir bak istersen yada doða

regal raptor 250cc daytona
ankara
AB Rh (+)Aynen arkadaþlar ben söleyim gülmeyin 110 tl aðostosta yaptýrdým![]()
250 spyder
Ankara/Mamak
B Rh (+)abi sen yaþtan falan kurtarýyonarastýrma yapmadým kardeþimde zaten sistemden bakýyolar en uygun fiyatý hangi sirket veriyosa onu yapýyolar genelde axa allianz falan cýkýyodu
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)
DD250E-9
ANKARA
AB Rh (+)Merhabalar ismin Yagýz Az once Kayýt oldum sýteye 5yýl once regal raptor dd250 e9 um wardý satmýstým 2gun once tekrar aynýsýný aldým 2010 model beným yasým 23 zorunlu trafýk sýgortasý ýcýn sýgortam.net en uygun fýyatý sýzýn ýcýn soyleyým deyýp aapardýndan 799tl dedý keske daha buyuk yazabýlsem de 800 TL onerebýlecegýnýz býsey varsa yardým lutfen plaka 55 ama ankaradayým yardým yoksa tapa gaz duvara vurmayý dusunuyorum![]()

YAMAHA XVS950A
Ýstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakasý)
0 Rh (+)Merhaba Yaðýz aramýza hoþ geldin kendin için tanýþma baþlýðý açarsan oradan hoþ geldin diyelim
Sorununa gelince malesef siðorta fiyatlarý felaket derecede arttý sana verilen rakam bile ucuz kalmýþ ama her firmadan tek tek fiyat al her firma birbirinden çok farklý fiyatlar veriyor kolay gelsin
DD250E-9
ANKARA
AB Rh (+)
Harley D.
Ötüken
0 Rh (-)
DD250E-9B 2011
Muðla - Milas
B Rh (+)Abi 18-25 yaþ arasý büyük risk grubu oluyormuþ iyiden o kadar fazla çýkýyor hatta çoðu sigorta firmasý bu yaþ grubuna sigorta bile yaptýrmýyor banada 1,347tl gibi bir rakam çýkmýþtý. Babama devrettim 375tl ye yatýrdýk. Ben 21 yaþýndayým babam 45 yaþýnda. Yaþ ne kadar artarsa sigorta fiyatý o kadar düþüyor.
HTC One M8s cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Honda Shadow VT750C
İzmir-Bornova
B Rh (+)Ben sýrf bu yüzden kendi üstüme almadým motoru babamýn üstüne aldým babamýn üstüne 1 araba 1 motor olmasýna raðmen benim motora ergo sigortadan 455 lira teklif geldi mecburen yaptýrdýk bizde seneye sompo japan ne kadar vericek bir ona bakýcam bakalým..
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)