kelebeklerrrr...... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: niye iptal ettiniz yavv... :mrgreen: :mrgreen:
Yazdırılabilir Görünüm
kelebeklerrrr...... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: niye iptal ettiniz yavv... :mrgreen: :mrgreen:
ben gitmiom die :D
bugün hava dün gibi ılımandı,
ben bugün öğlene kadar evde pinekledim.baktım hava güzel .bu fırsat kaçmaz dedim. saat ikiden sonra bayrampaşadan büyükçekmece ye kısa bi yolculuk yaptık, sahilde çay içip geri geldik hava tahmin ettiğimden daha güzeldi çekmecedeyken bu günkü Edirne gezisi keşke iptal edilmeseydi dedim ama akşam üstü dönerken selimpaşanın üstünden kapkara bulutlar geliyordu.Edirneye gitsek yol eziyet olurmuydu bilmiyorum ama hava istanbul içi gezi için süperdi..:)
handom yüreğine sağılk ......
Gençer : "Edirneye gitsek yol eziyet olurmuydu bilmiyorum ??"
OLMADI !
Kelebekler sizi aslında tam motor sürüş havasıydı, kıyafetlerinizi güzel giyip çıkacaktınız.
Müslüm abi, geziyi bir gün öncesinden iptal ettiğimiz için ertesi gün plansız bir iş yapmak istemedik. Dediğin gibi güzel bir gündü. Yine de kendimce yol yaptım ben, Pazar'ı boş geçirmemek adına.
Ama imalardan anlaşıldığına göre Ergün'le İsmail yapmışlar geziyi. İşte gerçek motorcular... Vaaay !!!!
İzmit körfez yarışlarına gelseydiniz keşke, çok zevkli geçti.
ah be babacım... sordumdu da sana gidicen mi diye??... gittiğini bilsem valla gelirdim...Alıntı:
müslüm baba Nickli Üyeden Alıntı