Forum da "Gülümsemeler" bölümüne "Maşallah" veya "nazar boncuğu" simgesi eklenmeli...:) 8)
Yazdırılabilir Görünüm
Forum da "Gülümsemeler" bölümüne "Maşallah" veya "nazar boncuğu" simgesi eklenmeli...:) 8)
doğru diyorsun kardeşim yeterki siz isteyin ahanda ekledim smile görebilirsiniz
nazar yazınca bilem cıkıyor artık :)
nazar
Ben böyle şansın...:) Bugün çok şükür motosikletim geldi (Daytona 350)... Acemice ve keyifle bir iki tur attım(tur dediğim git gel yaptım; vitese alışmak için:) Sonra hafiften sildim; parlattım. Aniden güneşli hava kapanıverdi; sonra bir yağmur bastırdı ki kışın böyle yağmadı yahu.... :( Resmen bardaktan boşanırcasına... İyi ki plaka, kask v.b. almadan branda almışım:) Motosiklet turu yine bir başka güne kaldı... İşi astığıma mı yansam. Boşa geçen güne mi yansam...bilemedim :( Bu arada Daytona 350'yi Harley'e çok benzetiyorlar... Uzaktan gören tecrübeli motocular bile ilk görüşte Harley zannedebiliyorlar :)
hayırlı ugurlu olsun kardeşim allah kazasız belasız bınmeyi nasip etsin fotoları merakla beklıyoruz
başlık daytona olduğuna göre buradan sorabilirim herhalde... arkadaşlar daytonanın aydınlatması berbat gibi geldi bana... bu konuda ne yapacağımız hakkında bir fikri olan var mı ??? ampul mü değişmeli yoksa komple far mı ? var mı bu işin çözüm yolu....
malesef tüm regal modellerinde farlar zayıf gösteriyor eski kasalara uyan ayna ve cam değişiyor iyileştiriliyor ampul en yüksek 35 w takabilyoruz fazlasını makina kaldırmıyor aküden yiyor fakat daytonanın farı farklı ama olmaz diye birşey yok araştıralım ebatı uyan bişeyler varmı 8)