Forum da "Gülümsemeler" bölümüne "Maşallah" veya "boncuğu" simgesi eklenmeli...
![]()
![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
RR Daytona 350cc
İzmir
0 Rh (+)Forum da "Gülümsemeler" bölümüne "Maşallah" veya "boncuğu" simgesi eklenmeli...
![]()
![]()

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)doğru diyorsun kardeşim yeterki siz isteyin ahanda ekledim smile görebilirsiniz
yazınca bilem cıkıyor artık
![]()
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
RR Daytona 350cc
İzmir
0 Rh (+)Ben böyle şansın...Bugün çok şükür motosikletim geldi (Daytona 350)... Acemice ve keyifle bir iki tur attım(tur dediğim git gel yaptım; vitese alışmak için
Sonra hafiften sildim; parlattım. Aniden güneşli hava kapanıverdi; sonra bir yağmur bastırdı ki kışın böyle yağmadı yahu.... :( Resmen bardaktan boşanırcasına... İyi ki plaka, kask v.b. almadan branda almışım
Motosiklet turu yine bir başka güne kaldı... İşi astığıma mı yansam. Boşa geçen güne mi yansam...bilemedim :( Bu arada Daytona 350'yi Harley'e çok benzetiyorlar... Uzaktan gören tecrübeli motocular bile ilk görüşte Harley zannedebiliyorlar
![]()
Konu guento tarafından (26.May.2011 Saat 18:55 ) değiştirilmiştir.

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)hayırlı ugurlu olsun kardeşim allah kazasız belasız bınmeyi nasip etsin fotoları merakla beklıyoruz
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
DD 350 E-6C DAYTONA
Istanbul
0 Rh (+)başlık daytona olduğuna göre buradan sorabilirim herhalde... arkadaşlar daytonanın aydınlatması berbat gibi geldi bana... bu konuda ne yapacağımız hakkında bir fikri olan var mı ??? ampul mü değişmeli yoksa komple far mı ? var mı bu işin çözüm yolu....
Tamer Kılıç
Kızıltoprak
0 Rh(+)
34 CCA 69
Audere est Facere "Cesaret etmek yapmaktır"

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)malesef tüm regal modellerinde farlar zayıf gösteriyor eski kasalara uyan ayna ve cam değişiyor iyileştiriliyor ampul en yüksek 35 w takabilyoruz fazlasını makina kaldırmıyor aküden yiyor fakat daytonanın farı farklı ama olmaz diye birşey yok araştıralım ebatı uyan bişeyler varmı![]()
DD 350 E-6C DAYTONA
Istanbul
0 Rh (+)Tamer Kılıç
Kızıltoprak
0 Rh(+)
34 CCA 69
Audere est Facere "Cesaret etmek yapmaktır"
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)