ben de bir arkadaşımla beraber gideceğim, ama onun işi dolayısıyla cumartesi sabahı yola çıkacağız. bugün yarın da bileti alacağım ;) eğer uyar derseniz tarih yakınlaşınca bir plan yapabiliriz.
Yazdırılabilir Görünüm
Iki saat sonra Büyükçekmece sahildeyiz millet yakin olan gelmek isteyen arkadaşları bekliyoruz :)
Yoldayim geliyorum o halde bana bi cagri atarmisin gelince sizi bulamazsam ararim
Ozgur 0533 443 20 46 bu numarayada cagri atarmisin otekinin sarji bitmek uzere
Ozgur ben b.cekmece sahildeyim telefonlarda cagri yok seni arayamiyorum son yazdigim numaradan bana ulasirmisin.
Bulusma tamamlanmistir :) keyif zamani :)
Var mı benden başka bu güzel havayı değerlendirmek isteyen :)
Saat 16:00 da Büyükçekmecede İnancın orda bulusuyoruz. Herkes davetlidir..
Hoop geldim :)
arkadaşlar yarın aksam saat 9 da inancın çiğ köftecisinde buluşuyoruz.herkes davetlidir...
NOT: Bursa'dan getirdiğim KESTANE ŞEKERİ ni afiyetle yiyicezzzzz...
O değilde Ankara ekibine noldu daha buluşmuyolarmı adamlara nazarmı değdirdik naptık :)
Iki gün full çalıştık tatlidanda olduk arkadaşş :)
Bi ani bulussakmi istanbul :) :)
Evet güzel İstanbulun güzel RR ailesi . Yarın akşam saat 20:00 de Yeşilköy Rönepark'ta buluşup semaver çayımızı yudumlayıp gırgır şamata yapıp ardından gecenin ilerleyen saatlerinde Etiler Marmaris'te Kumrularımızı afiyetle yiyoruz. Herkes davetlidir :) Yuvacık kampı ve Eskişehir festival detaylarınıda konuşucaz...
1. Celil Abi
2. Dragendo Engin
3. Punisher Musa
4. Atilla
5.
6.
7.
8.
Yarın Bursa'da olacağım, dönüşte yorgun olmazsam gelirim.
Bu arada çarşamba günü Anadolu Yakasında Halfetide katledilen 2 motorcu kardeşimiz Engin Öksüz ve Abdullah Türk için toplu sürüş yapılacak. 19,30'da Caddebostan Beltur önünden hareket edilecek.
Bir aksilik çıkmazsa gitmeye çalışacağım. İlgilenenlere, gitmek isteyenlere duyurulur.
1. Celil Abi
2. Dragendo Engin
3. Punisher Musa
4. Atilla
5. Bahadır
6.
7.
8.
1. Celil Abi
2. Dragendo Engin
3. Punisher Musa
4. Atilla
5. Bahadır
6. SedatDemir
7.
8.
1. Celil Abi
2. Dragendo Engin
3. Punisher Musa
4. Atilla
5. Bahadır
6. SedatDemir
7.omer_cip
8.
benim biricik istanbulum büyük ailenin güzel insanları organizasyon yapıcak ben katılmıcam büyük ayıp olur :)
bi denk getirsem bende katılcam ne zaman çalışsam toplanıyorsunuz.
forum a giremedim maalesef geç gördüm afiyet olsun
Giremedim foruma ama sağolun beni de yazdığınız için :)
Evet güzel İstanbulun güzel RR ailesi . Bu akşam saat 20:00 de Yeşilköy Rönepark'ta buluşup semaver çayımızı yudumlayıp gırgır şamata yapıp ardından gecenin ilerleyen saatlerinde Etiler Marmaris'te Kumrularımızı afiyetle yiyoruz. Herkes davetlidir :) Yuvacık kampı ve Eskişehir festival detaylarınıda konuşucaz...
1. CELİL
2. Dragendo Engin
3. Punisher Musa
4. Atilla
5. Bahadır
6. SedatDemir
7.omer_cip
8. Özgürr
9. Ömer
kış aylarında ah şu yaz sezonu gelsede buluşsak celil abi bir organizasyon yapsanda tanışsak kaynaşsak yaz sezonunu iple çekiyorum hiçbir buluşma kaçırmıcam diye söz veren arkadaşlara sesleniyorum NERDESİNİZ?? :) biz akşam 20:00 da rönepark ta meraklı gözlerin önünden geçip makinaları hizaya sokup efendi efendi oturup muhabettin dibine vurcaz gülcez eğlencez gece oturup yemeğimizi yicez bir aksilik olmazsa bukadar ballandıra ballandıra anlattık hadi da artık bekliyoruz :)
ben dun sıteye uye oldum rönepark dedıgınız yer nerede acaba