Böyle hemen geçilen muyenelere bayılıyorum
Yazdırılabilir Görünüm
Böyle hemen geçilen muyenelere bayılıyorum
Rodaj sonrasi 500 km.de yag degistirmistim, 1000 km daha gecti ustune yine degistirdim. Zift gibi cikti.
Antifriz isini de gitmisken halledelim dedim, suyun icine bayagi yag karismis. Buyuk ihtimal motoru yaptirmadan onceden kalan sizintidir, bir iki kere daha degistirince cikar, kecelerden de olabilir dedi usta.
Kislik forte gt eldivenler de geldi. Artik tek eksik termal altlik. Beden sadece xl bulabildim uygun fiyatlilarda, daha ust beden yok. Olmadi Kars-Erzurum tarafindaki arkadaslara eski usul dede icligi siparis verecegiz.
Sent from my Galaxy J6+ using Tapatalk
Hayırlı olsun abi [emoji4][emoji4][emoji106][emoji106]
Bir tane xxl buldum bakalim olacak mi, yoksa yun potur secenegi masada:)
Uygun fiyatli bir blueooth kulaklik aldim gelen aramalara otomatik cevap verebilmek icin, gunluk kullandigim icin Ankarada oldugum zamanlarda cok zolaniyordum her defasinda kenara cekmekten.
Tek eksigim artik palet basamak, onu da aldiktan sonra hayal ettigim sekle girecek kara orumcek.
1 aydır kopuk olan km teli siparişimi verdim. 140 tl. 5000 km de bir kopuyo namıssız
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bir kaç ay daha takılsaydın abi zararı olmazdı gibi :) Hayırlı olsun
Dün farkettiğim çatlak üzerine anlas capra rd ön lastik siparişi vericem [emoji2937]
M2101K7AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Büyük ihtimal anlas yine aynı fiyat olur.
Tavsiyem varsa başka desenli iyi olur [emoji846] capra bildiğin enduro lastiği beni az dağa taşa çıkarmadı [emoji16][emoji16][emoji16] Yoksa da dediğin gibi elden bir şey gelmez. Bende yokluktan hem de senin ki gibi lastikteki çatlaktan dolayı almıştım [emoji846][emoji1745][emoji846][emoji1745]
Gözüne gönlüne cebine hoş gelen bize de hoş gelir [emoji846][emoji113]
Basligin en aktif uyesi olarak yazayim yine.
Gaz teli kopmus, teshis dogruymus. Yamaha'nin muadili bir gaz teli degisti cekiciyle alindiktan sonra motor.
Tabi ki bununla bitmedi. Aku de olmus bu arada, supheleniyordum zaten. O da degisti. Hepsi toplam 480 lira. Cekici ve gaz teli 250 tuttu, yaziyorum ki cari fiyatlari da paylasmis olalim.
Sagol Celil Baskanim, sizler olmasaydiniz bu keyfi surduremezdim zaten. Her Esenboga yolunda gidip gelirken dua ediyorum RR ailesine. Inanilmaz keyif aliyorum suruste, azap olan havaalani yolu bile keyfe dondu. Keske makina da sorun cikarmasaydi ama oldu iste artik, o beni, ben onu idare ediyoruz.
Bu arada sezonu kapatmamaya karar verdim aku degistikten sonra, yerler kar/buz olmadikca devam. Kislik eldivenler cok iyi koruyor ama hakimiyeti cok zorluyor sadece.
Hepimiz için Motor kullanmak en güzel terapidir mutluysan sorun yok iyi sürüşler [emoji16][emoji106][emoji108][emoji870]
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dün yeni sinyaller geldi, sonunda dibi kırık ön sinyallere veda edecem [emoji2937][emoji2937] lhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...411562a60f.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...4b56143b60.jpg
Gökhan eskiler çok küçüktü bunlar güzel güle güle kullan 👍
Hayırlı olsun [emoji4][emoji106]
İçinde lambalarının olduğunu ümid ediyorum [emoji16][emoji16]
Benimkiler de kırılmıştı biraz adisini almışım. daha kutudan çıkarırken patlak kısmı kavlamaya başlamıştı [emoji1745][emoji1745][emoji1745] tek tesellim içinde lamba olmasıydı [emoji16][emoji16][emoji16]
Seninki janjanlı gözüküyor [emoji106]
Hayırlı olsun Gökhan.
Sinyaller güzel oldu ya cidden başkanın dediği gibi eskiler ufacıkmış https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...5e5e9abd9d.jpg
Çapır dediğinin kocaman sinyali olur [emoji16][emoji16][emoji16]
Bir Amerikan park her şeyi değiştirir. :Rockn Roll:
Artik bulusmaya bahanem kalmasin diye goturdum motoru ustaya, benzin hortumu sizdiriyordu degistirdik, muzik sistemi patlamis yenisini alana kadar iptal ettik. Simdilik sikinti yok sukur.
Kask icin aldigim pinlock gercekten fiyat performans urunu cikti, ilk defa soguk havada kaski acip kirpiklerim donmadan kullanabildim motoru.
Bridgestone h50 80/90-21 lastik, gaz sabitleme aparatı, kör nokta aynası, boya sökücü ve sprey boyama seti siparişini verdim. Ön jantın önceki boyası epey soyulmaya başlamıştı, malzemeler gelsin boş bir günümde pırıl pırıl yapıcam [emoji3060][emoji3060]
Gökhan hayırlı olsun sonunda lastik işini halledebildin 👍
Hayırlı olsun gökhan. Gaz sabitlemenin performans raporunu da ben bekliyorum [emoji16][emoji16][emoji16]
Kırılan yan kapaklar içinde başkan saolsun yapan birini buldu onunda siparişini verdim. Astarlı gelecek onları da jant için aldığım sprey boya ile siyah yapacam. Kızıma biraz makyaj ile farklı görünüm kazandıracam [emoji4]Aparat bugün yarın teslim edilecek lastikte geldikten sonra bir deneme yaparım.
Lokal kalkma için birebir aynı renk olsa bile yamalı bir görüntü oluşabilir, bilemedim
Hayırlı olsun Gökhan, kör nokta aynası kullanışlı olur mu ki, Bilemedim, tecrübelerini bekleriz.
Bütün malzemeler tamam sırada biraz boya işi var [emoji2937]https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...7861beded4.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...90dc9a3865.jpg