Bir Amerikan park her şeyi değiştirir.![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
DD250 E-10 Spyder
Ankara
0 Rh (-)Artik bulusmaya bahanem kalmasin diye goturdum motoru ustaya, benzin hortumu sizdiriyordu degistirdik, muzik sistemi patlamis yenisini alana kadar iptal ettik. Simdilik sikinti yok sukur.
Kask icin aldigim pinlock gercekten fiyat performans urunu cikti, ilk defa soguk havada kaski acip kirpiklerim donmadan kullanabildim motoru.
Sent from my Galaxy J6+ using Tapatalk

Spyder 350 - Börteçine
İstanbul - Mecidiyeköy
B Rh (+)Bridgestone h50 80/90-21 lastik, gaz sabitleme aparatı, kör nokta aynası, boya sökücü ve sprey boyama seti siparişini verdim. Ön jantın önceki boyası epey soyulmaya başlamıştı, malzemeler gelsin boş bir günümde pırıl pırıl yapıcam
M2101K7AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
"Öd tengri aysar, kişi oglı kop ölgeli törümiş" demiş atam Bilge Kağan
DD250 E-10 Spyder
Ankara
0 Rh (-)
Hyosung GV250 (KERATA)
Ankara-Mamak
A Rh (+)Hayırlı olsun gökhan. Gaz sabitlemenin performans raporunu da ben bekliyorum![]()
İnsafsızlıklarınız İnfazınız Olacaktır...
RegalRaptor 250E9B (KOÇ) (Anı yüklemesi tamamlandı) 2017-2021
Hyosung GV250EFİ (KERATA) (Anı yüklemesi devam ediyor) 2021-

Spyder 350 - Börteçine
İstanbul - Mecidiyeköy
B Rh (+)Kırılan yan kapaklar içinde başkan saolsun yapan birini buldu onunda siparişini verdim. Astarlı gelecek onları da jant için aldığım sprey boya ile siyah yapacam. Kızıma biraz makyaj ile farklı görünüm kazandıracamAparat bugün yarın teslim edilecek lastikte geldikten sonra bir deneme yaparım.
Lokal kalkma için birebir aynı renk olsa bile yamalı bir görüntü oluşabilir, bilemedim
M2101K7AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Harley Davidson
Seventy Two XL 1200V
Antalya/Alanya
0 Rh (-)Hayırlı olsun Gökhan, kör nokta aynası kullanışlı olur mu ki, Bilemedim, tecrübelerini bekleriz.
“Rüyaların yapıldığı maddeden yapılmayız biz ve uykuyla çevrilidir küçücük hayatlarımız.”

Spyder 350 - Börteçine
İstanbul - Mecidiyeköy
B Rh (+)"Öd tengri aysar, kişi oglı kop ölgeli törümiş" demiş atam Bilge Kağan

Spyder 350 - Börteçine
İstanbul - Mecidiyeköy
B Rh (+)
bulentbc (06.Aralık.2021), CELİL (03.Aralık.2021), Eluh (04.Aralık.2021), Mehmet A. (03.Aralık.2021), newmoon06tr (04.Aralık.2021) Bunu beğendi.
Şu anda 29 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 29 misafir)