Ve nihayet :|
An itibariyle tamir edilebilme şansı olmayan parçalarımın siparişlerini vermiş bulunuyorum. Emre motor (Motorland)'dan sipariş ettiğim parçalarım 'inşallah' yarın elimde olacak.
Parçalar:
- Ön sağ ve sol amortisör (takım) = 450 tl
- Ön çamurluk = 110 tl
- Gidon bağlantı parçası = 110 tl
Sabahtan beri hararetli bir şekilde, kah aksaklıklar kah sıkıntılar içerisinde parçaların siperişini vermeyi başarabildim. Ki parçalar yarına elimde olması gerekiyor [smilie=greencolorz: Emre motor (Motorland) çalışanlarına teşekkür etmem gerekiyor. Sabahtan beri çok kahrımı çektiler. (En az 15 görüşme yapmışımdır kendileriyle :|)
Aynı zamanda Altay motor'a teessüflerimi de sunmak isterim. Müşteri memnuniyeti "sıfır". Geçen haftadan 4 görüşme yaptım. Bana ürün listesini mail atmam söylendi. Bir kez attım, dönüş yok. İkinci kez attım, yine dönüş yok. Aradım ulaştı mı diye. Yüzüme bakan olmadı. Bugün tekrar aradım böyle böyle yaptınız hadi neyse bişey demiyorum, bari bugün siparişim var destek olun dedim. Yine bi sallamalar. Dedim tamam, ben notumu verdim...
Ali usta da arada kaynadı :mrgreen: Ödemeyi şehirler arası olduğu için yapamıyorduk ,Ali ustaya, sıkıntı oldu :|
Bu üç parçanın dışında; Ön jant, usta tarafından eksene getirilip düzeltilecek; ustaya teslim edildi... Egsoz göçüklüğü var, bu düzeltilemiyor. Çünkü iz kalıyor. Ben de ustama sen düzelt de en azından festivali geçireyim, festivalden sonra sıfır egsoz siparişini veririm artık dedim tamam dedi, uğraşacak elinden geldiğince saolsun; ustaya teslim edildi... Depodaki çizikler, motor teslim alındığında pastacila makinesi vasıtasıyla kişisel olarak halledilecek. Bunların dışında motorda yine ufak tefek değiştirilecek ve işçilik gereken kısımlar var, fakat festivalde idare etmesi ve festivale yetişmesi açısından bunları aradan çıkartabiliyorum ancak. Buna şükür :|
Sabahtan beri çok gerildim yahu, ama başardım sanırım. Şu an motoru yetiştirebiliyorum gibi görünüyor, yeni parçalar geldiğinde ve montajı yapıldığında ekstradan sorun çıkmazsa tabi... [smilie=greencolorz: