Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 6 Toplam 8 Sayfadan BirinciBirinci ... 45678 SonuncuSonuncu
Toplam 74 adet sonuctan sayfa basi 51 ile 60 arasi kadar sonuc gösteriliyor

cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Ve nihayet :|

An itibariyle tamir edilebilme şansı olmayan parçalarımın siparişlerini vermiş bulunuyorum. Emre motor (Motorland)'dan sipariş ettiğim parçalarım 'inşallah' yarın elimde olacak.

Parçalar:

- Ön sağ ve sol amortisör (takım) = 450 tl
    - Ön çamurluk = 110 tl
    - Gidon bağlantı parçası = 110 tl

Sabahtan beri hararetli bir şekilde, kah aksaklıklar kah sıkıntılar içerisinde parçaların siperişini vermeyi başarabildim. Ki parçalar yarına elimde olması gerekiyor [smilie=greencolorz: Emre motor (Motorland) çalışanlarına teşekkür etmem gerekiyor. Sabahtan beri çok kahrımı çektiler. (En az 15 görüşme yapmışımdır kendileriyle :|)

Aynı zamanda Altay motor'a teessüflerimi de sunmak isterim. Müşteri memnuniyeti "sıfır". Geçen haftadan 4 görüşme yaptım. Bana ürün listesini mail atmam söylendi. Bir kez attım, dönüş yok. İkinci kez attım, yine dönüş yok. Aradım ulaştı mı diye. Yüzüme bakan olmadı. Bugün tekrar aradım böyle böyle yaptınız hadi neyse bişey demiyorum, bari bugün siparişim var destek olun dedim. Yine bi sallamalar. Dedim tamam, ben notumu verdim...

Ali usta da arada kaynadı :mrgreen: Ödemeyi şehirler arası olduğu için yapamıyorduk ,Ali ustaya, sıkıntı oldu :|

Bu üç parçanın dışında; Ön jant, usta tarafından eksene getirilip düzeltilecek; ustaya teslim edildi... Egsoz göçüklüğü var, bu düzeltilemiyor. Çünkü iz kalıyor. Ben de ustama sen düzelt de en azından festivali geçireyim, festivalden sonra sıfır egsoz siparişini veririm artık dedim tamam dedi, uğraşacak elinden geldiğince saolsun; ustaya teslim edildi... Depodaki çizikler, motor teslim alındığında pastacila makinesi vasıtasıyla kişisel olarak halledilecek. Bunların dışında motorda yine ufak tefek değiştirilecek ve işçilik gereken kısımlar var, fakat festivalde idare etmesi ve festivale yetişmesi açısından bunları aradan çıkartabiliyorum ancak. Buna şükür :|

Sabahtan beri çok gerildim yahu, ama başardım sanırım. Şu an motoru yetiştirebiliyorum gibi görünüyor, yeni parçalar geldiğinde ve montajı yapıldığında ekstradan sorun çıkmazsa tabi... [smilie=greencolorz:

ozguralic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

özgür alıç
    Tasarımcı
     RR DD250-E 9B
     BURSA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    27
    Hadi hayırlısı umarım Cuma'ya yetişirsin. Yetişmezse geçerken seni araçla alırız istersen. Yazdıkların ilerde birilerinin çok işine yarayacak emin olabilirsin. Bu sebeple detayları atlama derim. Ben seni çok iyi anlıyorum. Bende arabayla bi kaza geçirmiştim düğün haftası. Kabus gibi bi dönemdi.

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Alıntı ozguralic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hadi hayırlısı umarım Cuma'ya yetişirsin. Yetişmezse geçerken seni araçla alırız istersen. Yazdıkların ilerde birilerinin çok işine yarayacak emin olabilirsin. Bu sebeple detayları atlama derim. Ben seni çok iyi anlıyorum. Bende arabayla bi kaza geçirmiştim düğün haftası. Kabus gibi bi dönemdi.
    Evet ben de o yüzden paylaşıyorum. İnşallah ki kimsenin başına gelmez, gelirse de en azından fikir vermek için biraz olsun ışık tutması açısından gidişatı paylaşıyorum. Belki yardımımız dokunur diye.

Bi de insan bu kadar gerilince gelişmeleri ve başından geçenleri dökmek istiyo. Rahatlamak açısından :| Emre motor'da telefonlara bakan kız da anladı nasıl gerildiğimi sonlara doğru. Telefonu açtığı gibi ben olduğumu anlayınca hemen bi relax'a bağlıyo :mrgreen:

Yetiştiriyoruz oğlumu festivale hayırlısıyla

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Arkadaşlar. Parçalarım geldi, montajı yapıldı. Ustam gel al oğluşunu diyor

Ki şöyle bi durum var. Sadece egsozu şu an hala yapımda, ve içi boşaltılması gerekti. Ben de oldu olacak diğer egsozu da boşalt o zaman dedim. Akşama bitmiş olacak ben de hayırlısıyla oğluşumu teslim alacağım.

Fakat size sormak istiyorum, içimde bi kuşku kalmaması adına. Egsozlar fabrikadan alınırken uçları açtırılmıştı gayet hoş sesi vardı. Şimdi iç perdeler ve susturucular da boşaltılıyor. Sizde var mıdır bu kadar uçan :?: yani sesi bozar mı, nasıldır tamamen boşaltıldığında oğlumun sesi? [smilie=greencolorz:

Rona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Atilla Türkulusu
    memur
     DD350E-6C DAYTONA
     İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı cihan54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Ki şöyle bi durum var. Sadece egsozu şu an hala yapımda, ve içi boşaltılması gerekti. Ben de oldu olacak diğer egsozu da boşalt o zaman dedim. Akşama bitmiş olacak ben de hayırlısıyla oğluşumu teslim alacağım.

Fakat size sormak istiyorum, içimde bi kuşku kalmaması adına. Egsozlar fabrikadan alınırken uçları açtırılmıştı gayet hoş sesi vardı. Şimdi iç perdeler ve susturucular da boşaltılıyor. Sizde var mıdır bu kadar uçan :?: yani sesi bozar mı, nasıldır tamamen boşaltıldığında oğlumun sesi? [smilie=greencolorz:
    Daha da güzel ses çıkıyor orjinal eksoz takmak istemeyeceksin bence

eksozların içi boşaltılınca ustan en azından ara bir (eksoz çıkşından gelen basınçlı havanın geri teperek sipopların sağlıklı çalışablimesi için) parça kaynatsın .Ayrıca bu işlemle yakıt tüketimi artacağından karbüratör senkron ve hava ayarlarını.yaptırmayı unutma.Keyifli sürüşler

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Alıntı Rona Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Daha da güzel ses çıkıyor orjinal eksoz takmak istemeyeceksin bence

eksozların içi boşaltılınca ustan en azından ara bir (eksoz çıkşından gelen basınçlı havanın geri teperek sipopların sağlıklı çalışablimesi için) parça kaynatsın .Ayrıca bu işlemle yakıt tüketimi artacağından karbüratör senkron ve hava ayarlarını.yaptırmayı unutma.Keyifli sürüşler
    Uh.. Bunları bilmem iyi oldu. İki usta da işinde çok çok iyi ustalar. o yüzden güveniyorum kendilerine, işçilikleri çok iyidir ama ben söylemem lazım bunları. Yoksa bana söylemeden ekstra bişey yapmazlar, beni bildikleri için Yalnız şu ara parça kaynatma olayını tam anlamadım. nereye nasıl bir parça kaynatması gerekiyor? Mesaim bittiğinde direk egsozları teslim almaya gidiyorum. Almadan onu da hallettireyim en azından. Ya da olmadı haftasonu festivalde iki ustamla da sizleri tanıştırırım. Onlara da anlatmanız daha aydınlatıcı olur

Rona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Atilla Türkulusu
    memur
     DD350E-6C DAYTONA
     İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Uh.. Bunları bilmem iyi oldu. İki usta da işinde çok çok iyi ustalar. o yüzden güveniyorum kendilerine, işçilikleri çok iyidir ama ben söylemem lazım bunları. Yoksa bana söylemeden ekstra bişey yapmazlar, beni bildikleri için Yalnız şu ara parça kaynatma olayını tam anlamadım. nereye nasıl bir parça kaynatması gerekiyor? Mesaim bittiğinde direk egsozları teslim almaya gidiyorum. Almadan onu da hallettireyim en azından. Ya da olmadı haftasonu festivalde iki ustamla da sizleri tanıştırırım. Onlara da anlatmanız daha aydınlatıcı olur
    eksozun katalizörünün bulunduğu 15 cmlik ek yerinin ağızını 4/3 oranında kapatması yeterli olacaktır.Gerçi ustaya konuyu anlattığın zaman ne yapması gerektiğini anlar .

Ben festivale gelemeyeceğim o tarihte ailecek Bursa'da olacağımdan dolayı .Tanışmak güzel olurdu kısmet bir daha ki sefere.İyi sürüşler

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103

cihan eksozları komple açan arkadaşlar var sesi çok güzel oluyor
    rona nın dediği gibi eksoz içine geri dönüş perdesi yapılabilirse daha sağlıklı ama onu eksozun içini açmadan yapamazlar zordur ama ustaya söylediğinde zaten ne demek istediğini bilir
    eksoz açıldıktan sonra karbiratörün sekron ( hava ayarı )yapılması gerekir ustan kontrol etsin kolay gelsin

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Bilgiler için teşekkürler. Söyledim ustaya, tamam onu da halledicem. Ama katalizör yok ki bunlarda dedi :|

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Bilgiler için teşekkürler. Söyledim ustaya, tamam onu da halledicem. Ama katalizör yok ki bunlarda dedi :|
    katalizatör var eksozun ayagının hızasına gelen iki tarafı vidalı ara kısa eksoz parçanın içinde ama onları sökmesin eksozu tam boşaltıgın için onun durması motor için daha sağlıklı

Sayfa 6 Toplam 8 Sayfadan BirinciBirinci ... 45678 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)