Satış işlemini aldım az önce, 3 farklı sigortadan aldığım fiyatlar;
* 525 Tl
* 312 Tl
* 216 Tl
216 TL'ye allianz sigorta yapıyor. Daha düşüğüne bulabilir miyim ? Yoksa hemen yaptırayaım mı ?
Yazdırılabilir Görünüm
Satış işlemini aldım az önce, 3 farklı sigortadan aldığım fiyatlar;
* 525 Tl
* 312 Tl
* 216 Tl
216 TL'ye allianz sigorta yapıyor. Daha düşüğüne bulabilir miyim ? Yoksa hemen yaptırayaım mı ?
7 Aralığa muayene randevusu aldım, ozamana kadar sigorta ve ruhsatı alabilir miyim ? yoksa randevuyu daha mı ileri alayım ? :)
Edit: Neyse iptal ettim diğer işlemleri hallettiken sonra yaparım 7 aralıkta direksiyon sınavım var.
Yaz celil abi yaz ellerin dert gormesin :) sigortayi 216 tl ye yaptirdim, 7 aralik muayeneye goturuyorum. Motorda sert yan canta var ruhsata isletmem gerekir mi? Bir cantanin kiliti bozuk sorun olur mu? Isiklandirlamalar sinyaller sorunsuz baska neye bakarlar. Artik motor mars aliyor aku sarj tutuyor :)
Muayne 82.50 kurus ek bilgi gecikme cezasi soyle hesaplaniyor geciken ay x muayene ucreti (82.5) x 0.05 benim 20 ay x 82.5 x 0.05 = 82.5 cikiyor toplam 165 tl vericem
Yan çantaları işletmek gerekmiyor o çantalar fabrikasyon orjinal üzerinde geliyor sonradan ekleme değil kilitine bakmazlar lastik diş derinliğine bakıcaklar kabak değilse geçer far,arka park,fren,sinyal lambaları ,ön fren.arka freni,motor ve şase nosuna bakarlar 8)
Son sorumu soruyorum :) Noter satış sözleşmesi var , ruhsatı emniyetten almadan muayene yaptırabilir miyim ? Mantıken olması lazım :)