hayırlı olsun yalovada kofte ile kutlamak lazım
anladın sen onu
Yazdırılabilir Görünüm
hayırlı olsun yalovada kofte ile kutlamak lazım
anladın sen onu
Yeni polis sensin demek... yakında tanışırız genç adam :)
(Hayırlı olsun)
Hayırlı olsun ayağının tozuyla bizim şu fun clup üyeliğimizle uğraşıyorsun TEŞEKKÜRLER.
SELCUK yakışır be abim helal olsun admine güzel bir seçim daha yapmış
selcuk allah utandırmasın hayırlı uğurlu olsun
zaten bu forumu ayakta tutabilmek için hepimizde sorumluluk olması gerekirken sizlerde o sorumluluk bir kat daha fazlalaştı
sevgili dostuım deli çerkes, ben yaşlıyım, emekliyim, bana böyle işler gelmez AMA siz deyin ki tantuni , Bicibici, cezerye anında görüntü yaparım bu gibi işlemlere gerek yok :mrgreen:Alıntı:
Deli çerkes Nickli Üyeden Alıntı
Sağolun arkadaşlar,
Hürmetler ederim Kino Baba, siz büyüklerimiz sitede var oldukça bu foruma hiçbirşeycikler olmaz... Bizimki sevgili Admin'in yükünü paylaşmak sadece...
baba sen neler diyon ya öyle ;bicibiciler,tantuniler falan ,zaten memlekete hasret kaldım... iyice özledim sen bunları diyinceyaffffff:(Alıntı:
Kino Nickli Üyeden Alıntı
Kino baba cezerye tantuni tamamda bicibici ne ya biraz açıklama lütfen
bicibici... selcuk konu dışı oluyor ama kusura bakma yeri gelmişken madem acıklıyayım dedim
nişasta su ile pelte yaparsın şöyle elde avuçta tutunca hani titreyen cinsten bunu küp şeklinde kesersin
bir kaseye boca edersin o kadar fazla değil yani 1,5 cm 2 cm lik lük küpler halinde 15-25 küp
sonra bunun üstüne buzu rendeleyip (tahta rendesi gibi buz rendesi vardır) kar gibi koyarsın ve bu buzun üstüne biraz gül suyu biraz da kırmızı gıda boyalı pudra şekerli bir şerbet dökersin
ve karıştırıp yersin buzlar/kar gibi eridikçe soguk su oluyor tabi şerbette kırmzı ve hafif tatlı aynı zamanda gül suyuda biraz koku veriyor işte olay budur. AMA meşhurdur yaz günleri
biz arada evde de yapıyoruz cocuklar bayılıyor ben buzu ancak bir bez torba içinde cekiçle eziyorum kırıyorum öyle yapıyorum eee cocuklara buz diyeceksin de gerisini sen düşün gayri...
bilmem ufak tefek yanlışlarım varmıdır bilenler varsa ( inci öğretmenim) düzeltebilirler tabii..
herkese merhaba. odtü'den bir arkadaşım rica etti. ben de üzerime düşeni yapayım.
http://www.sahibinden.com/zongshen_g...QQdisplayitem?
bunlardan bır ara bende dusundum ama sonra vaz gectım.
cok zıpır bır alet.
plakada torpıllı galıba..:mrgreen:
alacak arkadasa hayırlı olsun.
fıyat olarak fena degıl...