çok heyecanlandım ağzımın suları akıyor şimdiden. veysel harikasın. makara bir gezi olacak değil mi tayfun
Yazdırılabilir Görünüm
çok heyecanlandım ağzımın suları akıyor şimdiden. veysel harikasın. makara bir gezi olacak değil mi tayfun
Hemde ne makara olacak, böyle uzun yolda 4 motor olmak ve herşeyi paylaşmak mükemmel olacak, geçen seneden beri hayalim böyle toplu bir geziydi, inşallah bir sorun çıkmazda gider geliriz ağzımızın tadıyla...
Hemde ne makara olacak, böyle uzun yolda 4 motor olmak ve herşeyi paylaşmak mükemmel olacak, geçen seneden beri hayalim böyle toplu bir geziydi, inşallah bir sorun çıkmazda gider geliriz ağzımızın tadıyla...
Arkadaşlar ben cennet vatanımın güney ve batı kanadını hallettim bence sizde sadece kuzey ve doğu kanadını halledin sonra da fotoğrafları değiş tokuş yaparız :mrgreen:
O tarihe kadar sayısal loto bana çıkar veya castrol sponsorum olursa ben de gelmek isterim ama bu şartlarda imkansız görünüyor :cry:
Biirlikte çıkmanıza çok sevindim çünkü inanın herşey insanla güzel. En güzel rotayı da çizsen yanında paylaşacağın kimse yoksa paha etmiyor...
Allah yolunuzu açık etsin. Kazasız belasız gidip gelin inşallah...
orta okuıldan beri harita çalışmamıştım yaf:cheesy:
evde akşam haldunla ders çalışıyoz :p
karadeniz bekle bziiiiii:cheesy:
ulen uzun yol offf offf ağlamak istiyorum ben bırakın uzunyolu evden iş 5 km oraya bile giderken aklım evde gidiyorum. :cry: