Arkadaşlar merhaba,
32 yaşındayım, özel sektörde çalışıyorum, mühendisim. Motorum yok, arayıştayım. DD 250E-10 tercihim, ama hayırlısı diyelim. İzmir Bayraklı da ikamet ediyorum.
Saygılarımla...
Yazdırılabilir Görünüm
Arkadaşlar merhaba,
32 yaşındayım, özel sektörde çalışıyorum, mühendisim. Motorum yok, arayıştayım. DD 250E-10 tercihim, ama hayırlısı diyelim. İzmir Bayraklı da ikamet ediyorum.
Saygılarımla...
İzmirden aramıza hoşgeldim ercan abi en yakın zamanda istediğin makineye kavuşursun inşallah izmir ekibi bu konuda yardımcı olacaktır tekrardan hoşgeldin hayırlı forumlar abi 8)
İlker DİNÇER / RaptoRider
ANTALYA
Samsun'dan bi hoşgeldin diyelim abi :) İzmir teşkilatı bayağı eğlencelidir tadını çıkart :))
General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
RR forumlarina Hoşgeldiniz.. inşallah yakın zamanda kavusursunuz makinaniza
Hosgeldin RR ailesine.... Memleketime slm olsun milastan... En kısa zamanda istedigin motora kavusman dilegiyle...
Aramiza hosgeldiniz gonlunuzdeki motora sahip olursunuz umarim:)
Merhaba Ercan İzmir'den aramıza hoş geldin inşallah kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşursun İzmir Ekip'deki arkadaşlarla tanışıp görüşürsen sana her konuda destek olurlar 8)
Merhaba Ercan abi aramıza hoşgeldin inşallah gönlündeki motora kavuşursun 😊 Forumda aktif olman dileğiyle 👍🏻😊
Aramiza hosgeldin Ercan. İzmir bulusmalarina katilmani oneririm, Gonlundeki makinaya kavusman dilegiyle.
ASUS_Z00LD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ercan abi aramıza İzmir'den hoşgeldin istediğin makineye inşallah en kısa zamanda kavuşursun ve yollarda seni görürüz. Yollarda ve forumda aktif olman dileğiyle :)