Günaydın herkese,
EDSdenceza yiyen var mı aranızda ? Malum çoğu motorlu emniyet şeridini kullanıyor ve artık İstanbul'da hemen her yerde EDS var. Var mı tam bilgisi olan ?
Yazdırılabilir Görünüm
Günaydın herkese,
EDSdenceza yiyen var mı aranızda ? Malum çoğu motorlu emniyet şeridini kullanıyor ve artık İstanbul'da hemen her yerde EDS var. Var mı tam bilgisi olan ?
Bu konuyu forumdaki Caner arkadaşımıza sormanda fayda görüyorum. Kendisi Emniyet şeridinin vazgeçilmez sürücüsüdür. O yemediyse kimse yememiştir:cheesy::cheesy:
:) ahahahah. Bakalım ben hafta sonu çok gittim gelecek mi . BU hafta sonuda Eskihisar'a gideceğim orada da bir iki girerim :):artiz:Alıntı:
ulan senin gibi kamyon kullanır gibi trafiktemi bekliyim
Bende giriyorum şeride.Şu ana kadar sıkıntı olmadı.Polis zaten birşey demiyor.Kameralardan korkuyom ben :cheesy:
Polisler göz yumar eyvallahta
Kaza yaparsan sikinti
Bu soruyu geçenlerde ehliyetsiz bir şekilde trafik çevirmesine girip, kanki olup çıktığım polis abimize soracağım. İşin aslını bir de ondan dinleyelim nasıl oluyormuş bu işler:cheesy:
Merhaba;
Konuyu yeniden uyandırayım istedim. Tem üzerinde ki EDS'ler emniyet şeridi ihlallerine göz yumuyor mu? Son mesajdan bu yana 1 yıl geçmiş ceza gelen varsa bizi de bilgilendirsin:) Zaten sırf trafik derdi yüzünden almışken EDS cezası fena olur.
Emniyet şeridini her sabah okula giderken kullanıyorum 1 kere yolun kenarında bekliyen motorlu polise selam vermistim o da arkamdan ceza yazıp eve hediye paketi yapmıstı.
Emniyet şeridini amacı haricinde kullanmak suçtur. Dolayısı ile bir polis sizi görürse ve "canı sıkkınsa" ceza yazabilir.
Hız tespiti yapan cihazlardan ise muafız. Zira önde plakamız olmadığı için ceza yazılamıyor. Ordu'da ben çok flaş patlatıyorum ama ceza gelmiyor.
Tam ben de bu konuyu merak ediyordum ki bu yazıları gördüm. Anlaşılan, motosiklet kullanıcıları EDS'ye pek takılmıyor. Polisler ise o ankii modlarına göre tavır alıyor. Yakalanma durumunda yağ çekip alttan almak işe yarar sanırım. :)
Yakalanirsan da zincirden ses geliyodu bi problem olmasin diye hem sesini dinliyodum hem trafik akisini bozmuyodum falan de :)
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
3 senedir istanbul da sürekli emniyet şeridi kullanıyorum. Bugüne kadar ceza yemedim. E-5 de köprü yolu üzerinde sürekli hem motorize hem arabalı polislerin yanından geçiyorum. Bazen selamlaşıyoruz bile.