Günaydın herkese,
EDSdenceza yiyen var mı aranızda ? Malum çoğu motorlu emniyet şeridini kullanıyor ve artık İstanbul'da hemen her yerde EDS var. Var mı tam bilgisi olan ?
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Transalp 650 XL
İstanbul - Göztepe (Anadolu Yakası)
0 Rh (+)Günaydın herkese,
EDSdenceza yiyen var mı aranızda ? Malum çoğu motorlu emniyet şeridini kullanıyor ve artık İstanbul'da hemen her yerde EDS var. Var mı tam bilgisi olan ?
Kawasaki Vulcan 800/Vn800
İstanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
0 Rh (+)Bu konuyu forumdaki Caner arkadaşımıza sormanda fayda görüyorum. Kendisi Emniyet şeridinin vazgeçilmez sürücüsüdür. O yemediyse kimse yememiştir![]()
Yamaha XVS950 A Midnight Star
B Rh (+)
Transalp 650 XL
İstanbul - Göztepe (Anadolu Yakası)
0 Rh (+)ulan senin gibi kamyon kullanır gibi trafiktemi bekliyimahahahah. Bakalım ben hafta sonu çok gittim gelecek mi . BU hafta sonuda Eskihisar'a gideceğim orada da bir iki girerim
![]()
0 Rh (+)
Honda-Shadow 750
İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Bende giriyorum şeride.Şu ana kadar sıkıntı olmadı.Polis zaten birşey demiyor.Kameralardan korkuyom ben![]()
Honda Shadow Vlx 600
İstanbul - Kozyatağı (Anadolu Yakası)
B Rh (+)Polisler göz yumar eyvallahta
Kaza yaparsan sikinti
Daytona Army - Dragstar 650 Classic - Shadow Vlx 600
0 Rh (+)Bu soruyu geçenlerde ehliyetsiz bir şekilde trafik çevirmesine girip, kanki olup çıktığım polis abimize soracağım. İşin aslını bir de ondan dinleyelim nasıl oluyormuş bu işler![]()
RR Daytona 250e 6c
istanbul
0 Rh (+)Merhaba;
Konuyu yeniden uyandırayım istedim. Tem üzerinde ki EDS'ler emniyet şeridi ihlallerine göz yumuyor mu? Son mesajdan bu yana 1 yıl geçmiş ceza gelen varsa bizi de bilgilendirsinZaten sırf trafik derdi yüzünden almışken EDS cezası fena olur.
Kawasaki EN 500
İzmir - Karşıyaka
A Rh (-)Emniyet şeridini her sabah okula giderken kullanıyorum 1 kere yolun kenarında bekliyen motorlu polise selam vermistim o da arkamdan ceza yazıp eve hediye paketi yapmıstı.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)