Tapatalk kullanarak yorum yazamıyorum, konu açamıyorum, bunu başarabilen arkadaşlar nasıl yapıyorlar acaba
Yazdırılabilir Görünüm
Tapatalk kullanarak yorum yazamıyorum, konu açamıyorum, bunu başarabilen arkadaşlar nasıl yapıyorlar acaba
Merhaba İsmail bende Tapatalk'ı sevmiyorum resim yükleme için kullanıyorum
Bir konuya cevap yazmak için yazmak istediğin konunun üzerine tıkla konunun içine gir sayfanın en altında hızlı cevap var veya yanında daire içinde yukarı yön işareti var ikisinden'de cevap yazabilirsin yazdıktan sonra hızlı cevap yazısının sağında üçgen ok işaretine tıkla işlem tamam olur kolay gelsin 8)
Hiçbiri olmuyor
Hiç biri olmuyorsa Celil abinin söylediği gibi sil baştan yükle. İstersen silmeden versiyona falan bak belki güncelleme gelmiştir yapmamissindir ondan kaynaklı da olabilir. Ben sıkıntısız kullaniyorum
Abdroid kullanuosan yeni guncelleme geldi. Guncelle ve hatta cihazi kapat ac oyle dene...uzun suredir hic kapatmadiysan gecici bellegi bosaltip rahatlamasi gerekebilir
Güncelleme yada kurulum hatası olabilir. Ben sorunsuz kullanıyorum
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Artık basatdim
ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sadece Yaparak ki yüklemek yetmiyormuş forum üzerinden de giriş yapmak lazimmis, artik daha aktifim genler
ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Birisi şu Tapatalk ı Banada öğretsin bu kadar sinir bozucu bir uygulama olamaz .dedem gibi orjinal sayfayı yenileye yenileye devam ediyorum