Kayseri'den selamlar. Bende 2 haftadır 2013 RR Daytona 250 cc kullanıcısıyım. Motor serüvenine yeni başladım. Bu forumdan çok faydalanacağıma inanıyorum.
Yazdırılabilir Görünüm
Kayseri'den selamlar. Bende 2 haftadır 2013 RR Daytona 250 cc kullanıcısıyım. Motor serüvenine yeni başladım. Bu forumdan çok faydalanacağıma inanıyorum.
kardeşim hayırlı olsun makinan RR ailesine hoş geldin sadece forum değil büyük bir aileyiz tekerin düz bassın
RaptorRiders ailesine hoşgeldin. Motorun hayırlı uğurlu olsun. Forumda ve etkinliklerde aktif olman dileğiyle
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Foruma hoşgeldiniz. Motorunuz hayırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler...
Merhaba Polat Kayseri'den aramıza hoş geldin 8)
Yeni Daytona'n hayırlı olsun kazasız belasız keyifle kullan nazar 8)
Polat tekrar aramıza hoşgeldin. Bu forumdan faydalanmak kısmına gelince kazanına düştün. Membağı burası. Hertürlü yardımıda ben dahil herkesin göstereceğinden emin ol. Şüphen olmasın.
Dilerim motorunla beraber keyifli yollar senin olsun. İyi forumlar 8)
Kardes hos geldin. Kazasiz belasiz surmen dilegi ile...
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aramıza hoşgeldiniz motorunuz hayırlı olsun forumda ve yollarda aktif olman dileğimle..
C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aramıza hoş geldiniz :) memleketimde de raptorcu olduğunu görmek mutlu etti beni :cheesy: motorunuz hayırlı olsun. kazasız, belasız, keyifle kullanmak nasip olsun inşallah.. 8)
aramiza hosgeldin Polat... tekerin duz bassin kazasiz belasiz
Aramıza hoşgeldiniz yeni motorunuz hayırlı olsun forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle 8)
Polat,
aramıza hoş geldin. Yeni motorun hayırlı olsun. Kasasız sorunsuz, gönlünce km.ler dilerim.
Hoşgeldiniz.. Hayırlı olsun yeni makineniz..
Aramıza hoşgeldin.Yeni motorun hayırlı olsun.Forumda ve yollarda aktif olman dileğimle8)
hosgeldin aramıza hayırlı olsun yeni motorunuz forumda yollarda aktif olmanız dileğiyle
Polat hoş geldin. Daytonan hayırlı olsun. Kazasız belasız keyifle kullanman dileğiyle nazar
Hoşgeldin. Kazasız Belasız :)
Eyvallah Dostlar. Mümkün olduğunca yollarda ve forumda aktif olmaya çalışacağım. Forum daha çok bilgi amaçlı aktif olurum sanırım. :)
Hosgeldiniz aramıza. Yeni motorunuz hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. Forumda ve yollarda aktif olmayı unutmayın
Aramiza hosgeldin polat abi burasi forumdan cok bir aile gibidir.Forumdada bilgilerinden yaralanabilecegin bircok abim var,motorun hayirli olsun kazasiz belasiz kullanman dilegiyle.