Kayseri'den selamlar. Bende 2 haftadır 2013 RR Daytona 250 cc kullanıcısıyım. Motor serüvenine yeni başladım. Bu forumdan çok faydalanacağıma inanıyorum.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor DD 250 Daytona
Kayseri
A Rh (+)Kayseri'den selamlar. Bende 2 haftadır 2013 RR Daytona 250 cc kullanıcısıyım. Motor serüvenine yeni başladım. Bu forumdan çok faydalanacağıma inanıyorum.
regal raptor spyder
izmir
A Rh (+)kardeşim hayırlı olsun makinan RR ailesine hoş geldin sadece forum değil büyük bir aileyiz tekerin düz bassın
Hayat Motorcu Bir Kadından ve Motordan İbaret
Daytona
İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası )
AB Rh (+)RaptorRiders ailesine hoşgeldin. Motorun hayırlı uğurlu olsun. Forumda ve etkinliklerde aktif olman dileğiyle
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Regal Raptor Spyder
Samsun
0 Rh (+)Foruma hoşgeldiniz. Motorunuz hayırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler...

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Merhaba Polat Kayseri'den aramıza hoş geldin
Yeni Daytona'n hayırlı olsun kazasız belasız keyifle kullan![]()
![]()
Yamaha XVS 1300A MIDNIGHTSTAR
İstanbul Bağcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Polat tekrar aramıza hoşgeldin. Bu forumdan faydalanmak kısmına gelince kazanına düştün. Membağı burası. Hertürlü yardımıda ben dahil herkesin göstereceğinden emin ol. Şüphen olmasın.
Dilerim motorunla beraber keyifli yollar senin olsun. İyi forumlar![]()
Spyder
İzmir/Narlıdere-Güzelbahçe
A Rh (+)Kardes hos geldin. Kazasiz belasiz surmen dilegi ile...
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Spyder 250
Samsun/İlkadım
AB Rh (+)Aramıza hoşgeldiniz motorunuz hayırlı olsun forumda ve yollarda aktif olman dileğimle..
C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
cbr250
ankara
A Rh (+)aramıza hoş geldinizmemleketimde de raptorcu olduğunu görmek mutlu etti beni
motorunuz hayırlı olsun. kazasız, belasız, keyifle kullanmak nasip olsun inşallah..
![]()
Regal Raptor Spyder 250
Muğla - Bodrum
AB Rh (+)aramiza hosgeldin Polat... tekerin duz bassin kazasiz belasiz
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)