Ozan Nickli Üyeden Alıntı
bugun is cikisi 6 gibi arkadasimin yanina gidip problemleri eleyerek basladik once karburatoru sokerek memelerdeki pisligi temizledik benzinle yikayip topladik, hatta ilginctir karburator diyaframini bali ile yapistirmaya calismislar ilk defa gordum bole bisey, neyse.... topladiktan sonra carsi turu atayim dedim...tam Bodrum Marina onunde stop etti kaldim...nbikac denemeden sonra calisti. tekrar servise gidip bu sefer bujileri yeniledim, eleyerek gidelim dedik bujilerden biri kararmismti garanti olsun die ikisinide yeniledikten sonra bi carsi turu daha derken gene ayni yerde marina onunde kaldim.. tekrar ugrasarak calistirdiktan sonra servise gidip arkadasimi artci olarak alip turlarkeeeeennn gene ayni yerde marina onunde kaldik....ama bu sefer bi fark vardi sorunu bulduk. benzin hortumunu sokerek gordukki benzin akmiyo...benzin var ama depo hava almadigindan benzini birakmio :) bu problem eski mobylettlerde de vardi die hatirliom...saat 10 olmus dayanamadim depo kapagina ince bi matkap ucuyla delik actim. denedik veeee sorun yok...bu sefer marina girisinde yemek yiyenlere el sallayarak gectim onlerinden :) :) yarin denemelere devam sorun cikarmazsa garanti olsun die sifir bi aku alarak kafamdaki butun soru isaretlerini bitirerek kullanmaya devam