Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu
Toplam 22 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

MUSTAFA48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mustafa Özkaya
    Enterprise Asistan Managger
     2007
     Milas (şuan ANKARA )
    Beğenmiş
    58
    Beğenilmiş
    38
    ozan abi geçmiş olsun aynı sorunu gecen ben yasadım akuyu sarja takıp 1 gun boyunca sarj ettim akuyu tekrar motora bagladıgımda canavar gıbıydı sonra sanayıde bır tanıdıgımın yanına ugradım cay kahve içtik. tam kalkmaya niyetlendım motorumun kontagını cevrdım. aman allahım bır de ne göregım motorum calısmıyor. tekrar vurdurdum istemeyerek bıraz gezıp mgeldıkten sonra motorumu tekrar stop ettırdım ve motorum tekrar calısmadı sıgortası atmıs hallettım tekrar denedım yıne yok calısmıyor. sonra hıc ıstemeyerek vurdurdum motoru akuyu soktum motorun sarj etmesınde bır problem yok ölçturdum elektırıkcıme tek sorunun akude oldugunu söyledı. akunun oyle hemen bıtemeyecegını ıcındekı saf su asıt oranının azaldıgını soyledım ustuma aku ıcındekı plaketlerin ömrunun bıttıgı yorumuyla karsılastım ç her neyse bır aku aldım şimdi taktım (sıfır bir aku ) taktım 3 4 gundur kullanıyorum herhangı bır problemle karsılasmadım canavar gıbı oldu takdırdıgın akunun 7 amper olması da sorun olabılır mars motoru motorun kaç amperlik bir elektırık cektıgını bılmıyorum. 7 amp bır saglam bır akü tam 7 amp lık bır elektırık uretmıyor 9 amp bır aku deneyebılırsın abı konjektorlerde sorun olacagını dusunmuyorum. geçmiş olsun
    "My rope and belt my cock and balls "

48 U 9289
    48 LU 528

Mustafa
    ÖZKAYA

TEŞEKKÜR EDERİM.

ereneren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

erenacikgoz
    antrenör
     250 spyder
     Ankara/Mamak
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    e) geçmiş olsun abi aküyü yiyen bi kaçak falan olabilirmi bendede alarm vardı hafıza kartı takıp müzikte dinleyebiliyorum o aküyü yiyomus kontak kapalıyken benimde böyle aniden bitmeler oluyodu söktüm sigortasını kurtuldum

Ozan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ozan Dinçkal
    Teknosa
     Regal Raptor Spyder 250
     Muğla - Bodrum
    Beğenmiş
    56
    Beğenilmiş
    80
    Hepinize tskler... bugun bakicaz bakalim. Calistirip yolda giderken teklemesi gaz yememesi ayri bobsoru isareti olusturdu
    Bujidende suphelenmistim

e.erbaş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ergun ERBAŞ
    Teknisyen
     Kawasaki vulcan 800
     Tekirdağ Çerkezköy
    Beğenmiş
    92
    Beğenilmiş
    80
    Alıntı Ozan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hepinize tskler... bugun bakicaz bakalim. Calistirip yolda giderken teklemesi gaz yememesi ayri bobsoru isareti olusturdu
    Bujidende suphelenmistim
    Abi şimdiden kolay gelsin bizim makinalar enjeksiyonlu beyinli vs olmadığından basit yapıları var. İnşallah çözersin
    Zamanı yenemezsin

anchorman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Burak Kürkçü
    Fotoğrafçı
     Regal Raptor D250 Spyder
     İstanbul-Gaziosmanpaşa
    Beğenmiş
    8
    Beğenilmiş
    5
    7 amper akü az geliyor demişti ustam. En az 9 önermişti.
    www.evafotofilm.com Düğün Fotoğrafçısı

Ozan Dinçkal
    Teknosa
     Regal Raptor Spyder 250
     Muğla - Bodrum
    Beğenmiş
    56
    Beğenilmiş
    80
    bugun is cikisi 6 gibi arkadasimin yanina gidip problemleri eleyerek basladik once karburatoru sokerek memelerdeki pisligi temizledik benzinle yikayip topladik, hatta ilginctir karburator diyaframini bali ile yapistirmaya calismislar ilk defa gordum bole bisey, neyse.... topladiktan sonra carsi turu atayim dedim...tam Bodrum Marina onunde stop etti kaldim...nbikac denemeden sonra calisti. tekrar servise gidip bu sefer bujileri yeniledim, eleyerek gidelim dedik bujilerden biri kararmismti garanti olsun die ikisinide yeniledikten sonra bi carsi turu daha derken gene ayni yerde marina onunde kaldim.. tekrar ugrasarak calistirdiktan sonra servise gidip arkadasimi artci olarak alip turlarkeeeeennn gene ayni yerde marina onunde kaldik....ama bu sefer bi fark vardi sorunu bulduk. benzin hortumunu sokerek gordukki benzin akmiyo...benzin var ama depo hava almadigindan benzini birakmio bu problem eski mobylettlerde de vardi die hatirliom...saat 10 olmus dayanamadim depo kapagina ince bi matkap ucuyla delik actim. denedik veeee sorun yok...bu sefer marina girisinde yemek yiyenlere el sallayarak gectim onlerinden yarin denemelere devam sorun cikarmazsa garanti olsun die sifir bi aku alarak kafamdaki butun soru isaretlerini bitirerek kullanmaya devam

Aldora Özkan
    Tercüman,Organizasyon
     Regal raptor spyder 350
     Ankara - Çankaya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    bugun is cikisi 6 gibi arkadasimin yanina gidip problemleri eleyerek basladik once karburatoru sokerek memelerdeki pisligi temizledik benzinle yikayip topladik, hatta ilginctir karburator diyaframini bali ile yapistirmaya calismislar ilk defa gordum bole bisey, neyse.... topladiktan sonra carsi turu atayim dedim...tam Bodrum Marina onunde stop etti kaldim...nbikac denemeden sonra calisti. tekrar servise gidip bu sefer bujileri yeniledim, eleyerek gidelim dedik bujilerden biri kararmismti garanti olsun die ikisinide yeniledikten sonra bi carsi turu daha derken gene ayni yerde marina onunde kaldim.. tekrar ugrasarak calistirdiktan sonra servise gidip arkadasimi artci olarak alip turlarkeeeeennn gene ayni yerde marina onunde kaldik....ama bu sefer bi fark vardi sorunu bulduk. benzin hortumunu sokerek gordukki benzin akmiyo...benzin var ama depo hava almadigindan benzini birakmio bu problem eski mobylettlerde de vardi die hatirliom...saat 10 olmus dayanamadim depo kapagina ince bi matkap ucuyla delik actim. denedik veeee sorun yok...bu sefer marina girisinde yemek yiyenlere el sallayarak gectim onlerinden yarin denemelere devam sorun cikarmazsa garanti olsun die sifir bi aku alarak kafamdaki butun soru isaretlerini bitirerek kullanmaya devam

Abi bence balı dediğin şey sıvı conta olabilir çok fazla benzin yerse balı gibi olabiliyor.depoya delik açtım derken onu anlayamadım depoya delik açıldığını ilk defa duyuyorum

Aldora Özkan
    Tercüman,Organizasyon
     Regal raptor spyder 350
     Ankara - Çankaya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    Alıntı anchorman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    7 amper akü az geliyor demişti ustam. En az 9 önermişti.
    Zaten olması gereken 12 Walt 9 amperlikakü yoksa kaldırmıyor

Ozan Dinçkal
    Teknosa
     Regal Raptor Spyder 250
     Muğla - Bodrum
    Beğenmiş
    56
    Beğenilmiş
    80
    depo kapagina kucuk bi delik actiktan sonra tekleme falan olmadi benzin akisi normal oldu...o an gec saatte bu cozum yolu aklima geldi sivi conta oldugunu gormustum ama benzini fazla yediginde bali gibi oldugunu bilmiodum, ogrenioyoruz bikac gundur moral bozsada isin icinde bende olunca makinayi ogrenmek zevkli hale geldi..
    bu arada depo akapgi formulu icin farkli bi cozum yolu ne olabilirdi?

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,891
    Beğenilmiş
    7,142
    depo kapagina kucuk bi delik actiktan sonra tekleme falan olmadi benzin akisi normal oldu...o an gec saatte bu cozum yolu aklima geldi sivi conta oldugunu gormustum ama benzini fazla yediginde bali gibi oldugunu bilmiodum, ogrenioyoruz bikac gundur moral bozsada isin icinde bende olunca makinayi ogrenmek zevkli hale geldi..
    bu arada depo akapgi formulu icin farkli bi cozum yolu ne olabilirdi?
    Kolay gelsin ozan Kapağı delmek yerine yapabileceğin Depoyu söküp orjinalinde depo altında var olan ama tıkanan hava tahliye deliğini açmak
    sahan (18.July.2019) Bunu beğendi.

Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)