Arkadaşlar merhaba,
32 yaşındayım, özel sektörde çalışıyorum, mühendisim. Motorum yok, arayıştayım. DD 250E-10 tercihim, ama hayırlısı diyelim. İzmir Bayraklı da ikamet ediyorum.
Saygılarımla...
Yazdırılabilir Görünüm
Arkadaşlar merhaba,
32 yaşındayım, özel sektörde çalışıyorum, mühendisim. Motorum yok, arayıştayım. DD 250E-10 tercihim, ama hayırlısı diyelim. İzmir Bayraklı da ikamet ediyorum.
Saygılarımla...
İzmirden aramıza hoşgeldim ercan abi en yakın zamanda istediğin makineye kavuşursun inşallah izmir ekibi bu konuda yardımcı olacaktır tekrardan hoşgeldin hayırlı forumlar abi 8)
İlker DİNÇER / RaptoRider
ANTALYA
Samsun'dan bi hoşgeldin diyelim abi :) İzmir teşkilatı bayağı eğlencelidir tadını çıkart :))
General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
RR forumlarina Hoşgeldiniz.. inşallah yakın zamanda kavusursunuz makinaniza
Hosgeldin RR ailesine.... Memleketime slm olsun milastan... En kısa zamanda istedigin motora kavusman dilegiyle...
Aramiza hosgeldiniz gonlunuzdeki motora sahip olursunuz umarim:)
Merhaba Ercan İzmir'den aramıza hoş geldin inşallah kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşursun İzmir Ekip'deki arkadaşlarla tanışıp görüşürsen sana her konuda destek olurlar 8)
Merhaba Ercan abi aramıza hoşgeldin inşallah gönlündeki motora kavuşursun 😊 Forumda aktif olman dileğiyle 👍🏻😊
Aramiza hosgeldin Ercan. İzmir bulusmalarina katilmani oneririm, Gonlundeki makinaya kavusman dilegiyle.
ASUS_Z00LD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ercan abi aramıza İzmir'den hoşgeldin istediğin makineye inşallah en kısa zamanda kavuşursun ve yollarda seni görürüz. Yollarda ve forumda aktif olman dileğiyle :)
aramıza hoş geldin samsundan selamlar :)
Ercan aramıza hoşgeldin kardeşim,
Haftalık buluşma başlıklarımız var, oradan İzmir' deki aktivitelerimizi takip edebilirsin. Ne zaman müsait olursan atla gel, hem motorlara daha yakından göz atmış olursun, hem de aklına takılan her türlü soruda sana yardımcı olmuş oluruz 8)
aramıza hoşgeldin ercan abi inşallah kısa sürede gönlündeki motora kavuşursun
HOŞGELDİN ARAMIZA
TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hoşgeldin Ercan, umarım en kısa sürede istediğin makineye kavuşursun 8)
Hos geldiniz. Spyder iyidir umarim gonlunuze yatan bi tane bulursunuz temizinden :)
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aramıza hoşgeldin Ercan, Umarım gönlündeki makinaya kısa zamanda kavuşursun.
Merhabalar .aramıza hosgeldiniz.sizi yapılacak olan ilk buluşmaya bekliyoruz.hem tanışmış hemde almak istediğiniz motor hakkında detayları konuşmuş oluruz.
Aramıza hoşgeldin izmir buluşmalarına katılarak hem ekiple tanışıp hem motorlar hakkında bilgi alabilirsin 8)
Merhaba Ercan hoşgeldin aramıza :)
Aramıza hoşgeldiniz umarım kısa zamanda istediğiniz makineye sahip olursunuz :)
aramıza hoşgeldin kardeşim.
Ercan hoş geldin. En kısa sürede gönlünde olana kavuşman dileğiyle
Ercan hoşgeldin. umarım gönlüne göre motor bulursun
Merhaba Ercan RR ailesine hoşgeldin gönlündeki makineye kısa sürede kavusman dileğiyle 8)
Raptor Riders ailesine hoşgeldin
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hoşgeldin
SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aramıza hoşgeldin ercan abi. Genç bir mühendis olarak saygılarımı sunuyorum :)
Muğla'dan selamlar
RR ailesine hoşgeldin abi inşallah en kıza zamanda istediğin makineyi alırsın
İzmirden aramıza hoşgeldin . Senin gibi motoru olmayan kardeşlerimiz var aramızda. Zamanında bende motorumu kulübüm sayesinde edinmiştim. Elimizden ne gelirse yardımcı olacağımızdan kuşkun olmasın. Buluşmalarımızda görüşmek üzere.
Cumartesi günü yapacağımız eğitimi kaçırma derim, motorun olmasa da senin için ön bilgi ve tecrübe olur.
http://www.raptorriders.com.tr/forum...ad.php?t=12347
hoşgeldin dostum.. inşallah kalbindeki ve aklındaki motora bir an önce kavuşursun..
ercan aramıza hosgeldın en yakın zamanda nhayalındekı cihazına kavuşman dılegyle
Aramıza hoşgeldin Ercan. Umarım istediğin motora en kısa sürede kavuşursun. Cumartesi günkü eğitimimize katılırsan farklı motorları yakından inceleme ve kullanan kardeşlerimizden bilgi alma şansın olur. Yer ve saat bilgilerini forumdan takip edebilirsin. Görüşmek üzere...
Ercan aramiza hosgeldin. Forumda ve yollarda aktif olman dilegi ile8)
Aramıza hoş geldin, umarım gönlündeki makineye bir an önce kavuşabilirsin. Forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle :)
aramıza hoş geldin inş. en kısa zamanda motoruna kavuşursun :)
ercan abı aılemıze hosgeldın ızmırden mugladan sevgıler. tekerın yere saglam bassın forumda aktıflıgı unutmayalım :)
RR ailesine hoşgeldin abi inşallah hayalinde ki makineye en kısa zamanda kavuşursun. forumda ve etkinliklerde aktif olman dileğiyle tekrar hoşgeldin