2 gündür motoru calistirmamistim tek te mars almasina rağmen ne kadar gaz acarsam acayim motorum bi turlu hizlanmadi maksimum 60 yapti bu bi yarim saat kadar bu şekilde gitti sonradan acildi normale dondu nedeni ne olabilir acaba?
Yazdırılabilir Görünüm
2 gündür motoru calistirmamistim tek te mars almasina rağmen ne kadar gaz acarsam acayim motorum bi turlu hizlanmadi maksimum 60 yapti bu bi yarim saat kadar bu şekilde gitti sonradan acildi normale dondu nedeni ne olabilir acaba?
İsinmamasi. 5dkka sürmeden ciklede isinmasini beklemelisin ondan sonra biraz dha isindigindada daha iyi yakar benzini
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Buyuk ihtimal isinmadigindandir havalar sogudu iyice
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kardeşim bende benzer sıkıntı fark etmeden jikleye bastığımdan dolayı olmuştu ama o aynı zamanda da tekliyordu. buji kaynaklı olabilir diye düşünüyorum.
benzer bir sorun bende yaşamıştım bir buçuk ay kadar önce.yaklaşık 50 dk kadar sürmeme rağmen motor açılmadı.güçdüşüklüğü ve benzer şekilde hızlanmamıştı.belli bir süraati geçemedim.ustama gittiğimde bujilerden birinin ateşleme yapmadığını söyledi.karbürütörde de plastik körükmüdür,contamıdır bilemiyorum teknik tabirini,onların bir bölümü yırtılmış.değiştirince sorun ortadan kalktı.bakmakta faydalı olur diye düşünüyorum.
Kardeşim öncelikle geçmiş olsun bı ara o sorunu bende yaşadım cıkleyı acık unutmuşum düzeltti m bı sıkıntı kalmadı ama tabı başka bir sorunda olabilir...
Insallahh :Rockn Roll:
büyük ihtimal ateşlemende sorun var Ülkü. Müsait bir zamanında gündüzden getir garaja, bujine, karbüratörüne, manifoltlarına bakalım. Hallederiz...
Kardeşim tekrardan geçmiş olsun emin olmamakla birlikte çoğunluğa katılarak buji diyorum ben de. Bazen bende de tek piston çalışmasından dolayı benzer bir güç kaybı oluyordu. Uzun süredir bi problem yok ama
Bence her motor sahibi arkadaşın muhakkak buji anahtarı ve yedek buji bulundurması gerekir,hatta bir tanede telleri çok sert olmayan bir fırça.
Regal motorların pek çoğunda benzin ve hava karışımının tam olmadığı zamanlar bujinin ateşleme bölümü is bağlayabiliyor ve buda motorun zor çalışmasına yada zaman zaman teklemesine neden olabiliyor.
Bu duruma geldiğinde biraz dik bir rampayı çıkabilme ihtimalimiz çok azalır ve yolda kalabiliriz.
Motorumun yan çantasında gezdirdiğim takımları görseniz seyyar tamirci dersiniz.
Motorda gerekibelecek tüm anahtarlar hem iki ağız,hemlokma takım.Şarjlı vidalama,kargaburnu pense çekiç,buji anahtarı,değişik boyda cıvatalar.kablo sarmak için bantlar hatta sun fix denen alman yapıştırıcı,bence herkese lazım. En kötü ihtimal kırılan bir aparatı onunla yapıştırdığınız ve 3 saat bekledikten sonra istesenizde kıramazsınız.Depo ve radyatördeki kaçakları kapatmada birebir.