ismim Alptuğ 36 yaşındayım,sağlık teknikeriyim,uzun yıllar motosiklet kullanıcısıyım,Ankara da yaşıyorum ilk chopper tarz motorumu bugün aldım 150 klasik,tekrar selam herkese
Yazdırılabilir Görünüm
ismim Alptuğ 36 yaşındayım,sağlık teknikeriyim,uzun yıllar motosiklet kullanıcısıyım,Ankara da yaşıyorum ilk chopper tarz motorumu bugün aldım 150 klasik,tekrar selam herkese
Kardesim aramıza hosgeldin. Yeni motosıkletın hayırlı ugurlu ve en onemlısı kazasız belasız olması dileklerimle.SAYGILAR
Alptug aramıza hoşgeldin..chopper ayrı bir keyif ve zevk...inşallah istediğin keyife kavuşursun.başlangıç için seni idare eder hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin..forumda daima aktif olman dileğiyle tekerin düz bassın.. 👍🤗
Tuna sivri ( ANTALYA RAPTORRIDERS )
hoşgördük iyi dileklerin için sağol tüm motosiklet kullanıcısı arkadaşlara kazasız belasız sürüşler
Rr ailesine hosgeldin
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yıllarca motosiklet kullandım fakat chopper hep içimde bir uhteydi çok şükür aldım.bayiden eve kadar getirdim bu ne büyük bir keyfmiş anlatamam,ama Ankara ya kar başladı kitledik garaja bakalım
Abi aramıza hoşgeldin yeni motorunda hayırlı olsun :)
hb arkadaşlar:)
Aramıza Hoşgeldin Özel insan ...
hoşbulduk kardeş
Aramıza hoşgeldin, tekerine taş değmesin
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aramıza hoşgeldin yeni motorun hayırlı olsun.
Aleykum selam abi hoşgeldin 150 classic iyidir rahattır konfor vardır :) tekerine taş değmesin
aramıza hoşgeldin yeni motorun hayırlı olsun, forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle 8)
Alptuğ,
Aramıza hoş geldin. Yeni makinen hayırlı olsun, kazasız sorunsuz, gönlünce km.'ler dilerim.
Alptuğ aramıza hoşgeldin. Makinen hayırlı olsun tekerin hep düz bassın
Özgür yaşa,mutlu yaşlan..
hayırlı olsun. chopper candır. aramıza hoş geldin.
hoş geldin, motorun hayırlı uğurlu olsun, tekerin hep düz bassın
Aramıza hoşgeldin dostum. tekerine taş değmesin
Aramıza hoş geldin abi, forumda ve yollar aktif olman dileğiyle.. 8)
Merhaba Alptuğ Ankara'dan aramıza hoş geldin yeni makinan hayırlı olsun kazasız belasız keyifle kullan inşallah nazar :) 8)
Alptuğ hoşgeldin
Güzel günlerde kullanman dileğiyle. Hayırlısı olsun. Darısı benim de başıma yeni yılda inşallah :)
dostum hoşgeldin.. chopper/cruiser kana bir kez nüfuz etti mi çıkmak bilmeyen bir tutkudur. Yollarda ve bilhassa forumda aktif olman dileğiyle..
Moturun hayırlı ugurlu olsun abi, ben de ilk 150 klasigimi ankaradan almıştım şimdi üniversite için motorumla beraber antalyadayız :cheesy: Yiba çarsısındaki rr bayisinden mi aldın ?
Aramıza hoşgeldin abi :)
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aramıza hoşgeldin8)
Hoşgeldin aramıza :)
aramıza hoşgeldin alptuğ, motorun hayırlı olsun, tekerin düz bassın.
tekrardan hoşbulduk arkadaşlar bu arada motorumu ışıl motordan aldım yıba çarşısının arkasında kalıyor
KARAKARTALİZMA hoşgeldiniz. kazasız, belasız, sağlıklı sürüşler....
Hoşgeldin abi aramıza her daim motorlu ve sağlıklı olman dileğiyle ;)
hoşbulduk sıra geldi plaka sigorta çıkarma işlemlerine
abi hoşgeldin hayırlı olsun
artık o bir plakalı ...
Ankaradan Aramıza HoşgeLdiniz.. Umarım Herdaim Yollarda ve Forumumuzda ... görüş öneri paylaşımlara müdahil olabilirsiniz..
hoşgeeldin kardeşim.
aramıza hoşgeldin 8)
Hayırlı olsun tekerine taş değmesin :)
eyvallah sağolun arkadaşlar