ismim Alptuğ 36 yaşındayım,sağlık teknikeriyim,uzun yıllar motosiklet kullanıcısıyım,Ankara da yaşıyorum ilk chopper tarz motorumu bugün aldım 150 klasik,tekrar selam herkese
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
regal raptor 150 ee
ankara
0 Rh (+)ismim Alptuğ 36 yaşındayım,sağlık teknikeriyim,uzun yıllar motosiklet kullanıcısıyım,Ankara da yaşıyorum ilk chopper tarz motorumu bugün aldım 150 klasik,tekrar selam herkese
acryvz (14.January.2017), Aybars (30.December.2016), Barmen (29.December.2016), centaur (29.December.2016), FouL (08.January.2017), HAWX (29.December.2016), HelmettolgA (29.December.2016), Oğuzhan Ocak (29.December.2016), Ömer (29.December.2016), spue (29.December.2016) Bunu beğendi.
HYOSUNG GV 250
İstanbul - Yenibosna (Avrupa yakası)
A Rh (-)Kardesim aramıza hosgeldin. Yeni motosıkletın hayırlı ugurlu ve en onemlısı kazasız belasız olması dileklerimle.SAYGILAR
regal raptor 150 ee
ankara
0 Rh (+)hoşgördük iyi dileklerin için sağol tüm motosiklet kullanıcısı arkadaşlara kazasız belasız sürüşler

Real raptor DD250-9
Antalya / kültür
AB Rh (+)Alptug aramıza hoşgeldin..chopper ayrı bir keyif ve zevk...inşallah istediğin keyife kavuşursun.başlangıç için seni idare eder hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin..forumda daima aktif olman dileğiyle tekerin düz bassın.. 👍🤗
Tuna sivri ( ANTALYA RAPTORRIDERS )
regal raptor 150 ee
ankara
0 Rh (+)yıllarca motosiklet kullandım fakat chopper hep içimde bir uhteydi çok şükür aldım.bayiden eve kadar getirdim bu ne büyük bir keyfmiş anlatamam,ama Ankara ya kar başladı kitledik garaja bakalım

Regal Raptor DD125-E
Antalya
B Rh (+)Rr ailesine hosgeldin
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

YAMAHA XVS 950A
Bursa
0 Rh (+)Abi aramıza hoşgeldin yeni motorunda hayırlı olsun![]()
No fear! No rules! No limit! 8)
regal raptor 150 ee
ankara
0 Rh (+)hb arkadaşlar![]()
SUZUKI M800 intruder
İstanbul - Avcılar (İŞ) (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Aramıza Hoşgeldin Özel insan ...
regal raptor 150 ee
ankara
0 Rh (+)hoşbulduk kardeş
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)