-
Antalya'dan selamlar
Merhaba arkadaşlar. İsmim Hakan. Yaş 42, Antalya'da yaşıyorum. Uzun zamandır hayalini kurduğum müstakil evime (Kadriye'de) kavuştuktan sonra sıra ikinci hayalimi gerçekleştirmek için bir Cruiser motosiklet almaya geldi. Nisan gibi ehliyet kursuna yazılıp hemen ardından motor alacağım. Arabam var ve her gün işe (Antalya havalimanında) eşimle birlikte arabayla gidip geliyoruz. Motosikleti sadece Cuma günleri işe gidip gelmek (serbest kıyafet uygulamamız var da) ve haftasonları doğanın, rüzgarın tadını çıkarmak için kullanacağız. Toplu sürüşlere ve sosyal sorumluluk projelerine de katılmayı çok istiyoruz. Kalbimde 250lik SPYDER var ama sürekli artçılı kullanacağım için eşimin de konforunu düşünmek zorundayım :) Eşim de GV250 yi çok beğeniyor. Artçı konforu ve motor performansı açısından iki kişi GV250 de daha rahat edeceğimizi biliyorum ama enjektörlü bir makina istemiyorum.Evet tipi güzel ama Spyder kadar değil. Ne yapacağımı bilemiyorum :) Malum aynı zamanda ev borcu da ödemekte olduğumuz için bütçe 15bin TL ile kısıtlı maalesef.
Bu arada boyum 187, 97 kgyim. 20 yıl kadar önce kardeşimin 93 model DTR125 i ile 3 yıl 10bin km tecrübem var -evet maalesef ehliyetsiz :( - Ama artık aklım başımda, ehliyet almadan motor almayacağım.
Hepinizle, özellikle Antalya teşkilatı ile tanışmak ve birlikte yol almak dileği ile.
-
Aramıza hoşgeldin Hakan...Bizim Antalya kısmımızın toplantılarınada katılmanı dilerim ... forumu takip edersen haftalık buluşma konularında gerekli bilgileri bulabilirsin ...
Benim bir önceki motorum spider ve asla yalnız kullanmadım hep artçım oldu ... Şekli muhteşem .. bence artçı için büyük cc motorlar hariç hepsi benzer ... ben motorla artçılı uzun yolda yaptım .... bira titreşim birazda kayma haricinde hiç şikayet almadım .... tavsiye ederim ...tabi en doğru karar senindir ... Saygılar ...
-
Hoşbuldum, teşekkürler. Aylardır araştırıyorum. Ben de şekli ve boyum dolayısı ile Spyder diyorum. Canlı canlı bir Spyder'in yanına gittiğimizde eşimin de GV250 den vazgeçeceğinden eminim. Tek tereddütüm olan artçı konforunun üzerine bir de kayma eklendi gerçi şimdi :) Bakacağız artık.
-
Aramıza hoş geldin abi umarım kısa zamanda ehliyetine ve motoruna kavuşursun 8)
-
Merhaba Hakan. Antalya'dan aramıza hoş geldin :)
Güç ve konfor olarak GV 250 daha iyidir ama arızası servisi ikincieli sıkıntılıdır Spyder in modeli kasası gösterişi bir başka bende ondan vazgeçemiyorum iki makinayada gidip üzerine otur bak hangisi senin içine siniyorsa ona bak artçı için gerekirse arka koltuğa takviye sünger yaptırırsın veya bir yastık koyarsın sorunu çözersin inşallah kısa sürede gönlündeki makinaya ve hayallerine kavuşursun bu arada Antalya'da çok güzel bir ekibimiz ve dostlarımız var onlara katılırsan her türlü destek olurlar :) 8)
-
Aramıza hoşgeldin. İlk fırsatta görüşelim. Gurubumuzda hem Spyder hem GV 250 var ikisini bir arada görüp daha net karar verirsin
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Hoşgeldin Hakan kardeşim
İlker Akgul Antalya-merkez
-
Rr ailesine hosgeldin abi en kisa zamanda toplantida gorusmek dilegiyle[emoji16] [emoji4]
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
hakan hoş geldin. benim tavsiyem artçılı olacağın için 250 yerine 350 cc
-
Hakan hoşgeldin
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Hakan abi öncelikle hoş geldin, boy açısından gv250 biraz küçük kalır açıkçası rahatsız hissedebilirsin kendini tabi yine de varsa fırsatın spyder ve gv250 üzerine bir otur hatta kullanma ihtimalin varsa bir test sürüşü yap. güç ve parça konularına herkes değinmiş açıkçası :) sonuçta hepsi 250cc motora sahip çok fazla da bir şey beklememek lazım :) umarım ehliyetine ve gönlüne göre bir makinaya tez vakitte kavuşursun, yollarda ve forumda aktif olman dileğiyle
-
Aramıza hoşgeldin abi. Grup toplantımıza katılırsan hem tanışmış oluruz hem de iki motoru da test etme imkanın olur. Rüzgarın bol olsun.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Abi aramıza hoşgeldin. Zaten herkes söylenebilecek şeyleri söylemiş bende şunu eklemek istiyorum zaten hepsi aynı hemen hemen aralarında çok büyük bir fark olacağını düşünmüyorum. Görünüş içinse bence kesinlikle spyder :)
-
Aramıza hos geldin insallah en kısa zamanda hayallerine kavusursun
-
-
Merhaba aramıza hoşgeldiniz antalya ekibiyle iletişime geçip vakit geçirebilirsiniz 8) eğer düşürdenizde motorum satılıktır
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...0627724/detay/
Forumda ve yollarda aktif olmanız dileğiyle 8)
-
Hosgeldiniz grup toplantısında en kısa zamanda tanışalım..forumda daima aktif olman dileğiyle
RAPTOR RIDERS ANTALYA
-
Herkese tekrar tekrar teşekkürler ilginiz ve yorumlarınız için. Görünümü bozmadan artçı için ek sünger ve 350cc fikirleri kafama yattı.
-
-
Aramıza hoşgeldin hakan abi toplantilarda gormek isteriz seni de☺️ Bnce Rks cruiser a da bi bak derim😁
GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Hoşbulduk Bedirhan. Niyetim sıfır almak. Cihaz hakkında çok bilgim yok ama tipi çok hoş değil. Özellikle far arkasındaki kare sac görünümlü zımbırtı çok antipatik. Kalitelerini karşılaştırmak için de bilgim yeterli değil ama Spyder'a göre tek artsı V motor gibi görünüyor. RKS Cruiser'ın sıfırı 11bin TL den başlıyor. Regal alırım daha iyi. Sıralı silindir de olsa en azından aşık olduğum bir makinaya binerim. Belki haftada 5 saat bineceğim ama 10 saat silip parlatacağım, karşısına sandalye çekip 10 saat izleyeceğim. RKS nin Rake açısı tatmin edici değil, "it motoru" havası yok :) 35 yıllık rockçıyım, beyefendi adamımdır, tanıyınca görürsünüz ama motorumda "it motoru" havası olsun istiyorum. Bacaklarım boyum uzun, motor altımda emanet dursun istemiyorum. Motoru alır almaz toplantılarda boy göstermek için sabırsızlanıyorum. Hatta toplanılara katılmaktan öte, toplantı hatta Antalya'da motor festivali düzenlemek konusunda bile ciddi girişimlerde bulunmayı düşünüyorum belediyelerle görüşüp. Antalya gibi iklimi ve coğrafi güzellikleri olan bir şehirde motorsiklet festivali düzenlenmiyor olmasını çok üzücü buluyorum.
-
Merhaba Hakan sıfır makina düşünüyorsan bizim istanbulda çalışdığımız güvendiğimiz RR yetkili bayi Motosikletcim yüksel abi var şu ara kışa özel spyder 350 cc yi 12500 tl ye veriyor kargoyla makinayı adresine yollayabiliyor düşünürsen ara benim selamımı söyle elinden gelen kolaylığı sağlar
teli : 0532 2677443
-
Ehliyet + Ekipman işileri bitsin de, öyle almak daha mantıklı gibi. Forumda özellikle ekipmanın öneminden çokça bahsediliyor.
-
Hakan Abi merhaba.. Öncelikle GV250 seri ve kuvvetli bir makina. Lakin temizini, düzgün kullanılmışını bulmak epeyce zor. Sıfırını da almak akıl karı değil. Kronik sıkıntıları var ve yedek parçada ciddi sorun yaşama ihtimalin oldukça yüksek.
Boy-kilo orantına ve artçılı kullanma durumuna şöyle bir baktığımızda spyder 350 senin için ideal olur diye düşünüyorum. Aşağı yukarı aynı kilodayız ve ben de artçılı kullanıyorum. Benim spyder 250 cc. Hiç sorun yaşamadım. Konfor konusuna gelince sele değiştirebilir, eşin için sele jellerinden alabilirsin yada kişiye özel sele yaptırabilirsin. Belirttiğin bütçe ile rahat rahat temiz kullanılmış sıfır yada ikinci el bir spyder 350 cc yada 250 cc alabilirsin.Tanımlamaya çalıştığın ''rock'' ruhunu görsel anlamda da yaşayabileceğin ve görselinin seni tatmin edeceği tek makina spyder ,emin olabilirsin. Ekipman da çok önemli. Motorda kaporta biziz bu yüzden ekipmanlarımızın tam ve kaliteli olması olmazsa olmazımız.
Bunun dışında RR Antalya güzel ve aktif bir teşkilatımız. Motorunuz olsun olmasın muhakkak ilk buluşmaya katılmalısınız. Zira anlatmakla olmuyor ,o ortamı, samimiyeti yerinde yaşarak gördüğünüzde aklınızdaki pek çok soru zaten kendiliğinden yok olacak. Motorunuzu aldığınızda yollarda ve forumda aktif olmanız dileğiyle; RR Ailesine hoşgeldiniz..
-
HoşgeLdiniz Hakan bey Forumumuzda ve yollarda sürekli sizi aktif görebiliriz umarım.. Hayalini kurduğunuz makinaya kavuşursunuz biran önce umarım..
-
Antalya'dan selamlar
Hakan hoşgeldin, gönlündeki makinaya kavuşman dileğiyle. Bu arada ben de 190 cm ve 90 kiloyum. Spyder 250 kullaniyorum. Diger makinayi hic kullanmadim ancak ben Spyder den çok memnunum[emoji869]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
-
Hoşgeldin aramıza. Hayalindeki makineye bir an evvel kavuşman dileğiyle :)
-
hoş geldin abi bende başkana katılıyorum spyderin görüntüsü çok daha güzel geliyor bana da gvden
-
-
Gerçekten hoşbuldum :)
Herkese yorumları için teşekkürler.