Merhaba arkadaşlar. İsmim Hakan. Yaş 42, Antalya'da yaşıyorum. Uzun zamandır hayalini kurduğum müstakil evime (Kadriye'de) kavuştuktan sonra sıra ikinci hayalimi gerçekleştirmek için bir Cruiser motosiklet almaya geldi. Nisan gibi ehliyet kursuna yazılıp hemen ardından motor alacağım. Arabam var ve her gün işe (Antalya havalimanında) eşimle birlikte arabayla gidip geliyoruz. Motosikleti sadece Cuma günleri işe gidip gelmek (serbest kıyafet uygulamamız var da) ve haftasonları doğanın, rüzgarın tadını çıkarmak için kullanacağız. Toplu sürüşlere ve sosyal sorumluluk projelerine de katılmayı çok istiyoruz. Kalbimde 250lik SPYDER var ama sürekli artçılı kullanacağım için eşimin de konforunu düşünmek zorundayımEşim de GV250 yi çok beğeniyor. Artçı konforu ve motor performansı açısından iki kişi GV250 de daha rahat edeceğimizi biliyorum ama enjektörlü bir makina istemiyorum.Evet tipi güzel ama Spyder kadar değil. Ne yapacağımı bilemiyorum
Malum aynı zamanda ev borcu da ödemekte olduğumuz için bütçe 15bin TL ile kısıtlı maalesef.
Bu arada boyum 187, 97 kgyim. 20 yıl kadar önce kardeşimin 93 model DTR125 i ile 3 yıl 10bin km tecrübem var -evet maalesef ehliyetsiz :( - Ama artık aklım başımda, ehliyet almadan motor almayacağım.
Hepinizle, özellikle Antalya teşkilatı ile tanışmak ve birlikte yol almak dileği ile.

YOK
Antalya / Kadriye
A Rh (+)
Eşim de GV250 yi çok beğeniyor. Artçı konforu ve motor performansı açısından iki kişi GV250 de daha rahat edeceğimizi biliyorum ama enjektörlü bir makina istemiyorum.Evet tipi güzel ama Spyder kadar değil. Ne yapacağımı bilemiyorum

ilker akgül ANTALYA-MERKEZ