Askerlik ve Regal Raptor arasında kaldım yardımmm...
Merhabalar ;
Arkadaşlar sizlerden bir yardım talebim olucak fikirlerinizle beni çok aydınlatacağınıza inanıyorum.Ben 3-5 ay içerisinde Regal Raptor DD250E-9 almak istiyorum ama nerden alayım 2. el mi yoksa sıfırmı alayım arada kaldım.Benim arada kalmamın sebebi de 2008 yılı sonunda askere gidicek olmam ve motorun evde yatırıcağımdır.Askerlik malum ya kısa dönem yada uzun belli deil ama 15 ay olarak düşünürsek, sıfır motor alırsam dönünceye kadar kötü bir hale gelir diye düşünüyorum sıfır motor alıp paslanmaya terketmek içimden gelmiyor, siz ne dersiniz paslanma falan olurmu sizce.2. el alırsam az Km yapmış temiz bir motor dahamı iyi olur acaba ne dersiniz.Yoksa askerliği bitirip daha sonramı motor sahibi olsam offfff kafam iyice karıştı.Bana önerilerinizi bekliyorum.Teşekkürler...
Re: Askerlik ve Regal Raptor arasında kaldım yardımmm...
Alıntı:
MaRaNtZz Nickli Üyeden Alıntı
Merhabalar ;
Arkadaşlar sizlerden bir yardım talebim olucak fikirlerinizle beni çok aydınlatacağınıza inanıyorum.Ben 3-5 ay içerisinde Regal Raptor DD250E-9 almak istiyorum ama nerden alayım 2. el mi yoksa sıfırmı alayım arada kaldım.Benim arada kalmamın sebebi de 2008 yılı sonunda askere gidicek olmam ve motorun evde yatırıcağımdır.Askerlik malum ya kısa dönem yada uzun belli deil ama 15 ay olarak düşünürsek, sıfır motor alırsam dönünceye kadar kötü bir hale gelir diye düşünüyorum sıfır motor alıp paslanmaya terketmek içimden gelmiyor, siz ne dersiniz paslanma falan olurmu sizce.2. el alırsam az Km yapmış temiz bir motor dahamı iyi olur acaba ne dersiniz.Yoksa askerliği bitirip daha sonramı motor sahibi olsam offfff kafam iyice karıştı.Bana önerilerinizi bekliyorum.Teşekkürler...
MESAJINDA ASKERLİGİNİN OLDUGUNU YAZMIŞSIN KARDEŞ VEDE MOTORUM PASLANIR DİYEDE KORKUYORUSUN BENCE KORKMANA GEREK YOK NEDEN DİYECEKSEN 10-15 TANE MUM AL ONLARI BİR GÜZEL EZ VEYA ERİT ONDAN SONRA O MUMLARI MOTORUN GÖRE BİLDİGİN YERİNE ELİNİN DEYDİGİ HER YERİNE GÜZELCE SÜR SİNYALLAR,FAR,GİDON,KORKMA HERTARAFINA SÜR CANTLARA LASTİKLERE ONDAN SONRA BIRAK 50 SENE KALSA YİNE BİŞEY OLMAZ ASKERDEN GELİNCEDE SICAK SUYLA GÜZELCE YIKA ONDAN SONRA BİN GEZ MUM KORUMAYA KARŞI BİRE BİRDİR SONUÇ % 100 BEN ASKERE GİDERKEN AYNISINI YAPTIM GELDİM BIRAKTIGIM GİBİ BENİ BEKLİYORDU ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN KARDEŞİM BU ARADA HAYIRLI TESKERELERDE DİLERİM