arkadaslar bugun sıtemızın sınop'lu uyesı serhat'la (ROS) konustum...
korkulan olmus ve tedavı goren anneannesını malesef kaybetmıs...
tum sevenlerının ve aılesının bası sagolsun...
ALLAH rahmet eylesın...
Yazdırılabilir Görünüm
Başın sağolsun serhat kardeşim, Allah sizlere uzun ömür versin.
İşte bu habere gerçekten üzüldüm, gerçi ben bekliyordum ama , allah toprağını bol etsin.
başın sağolsun Serhat kardeş.sanırım buradan bize merhumenin ruhuna bir Yasin göndermek düşer.
Başın sağolsun kardeşim allah geride kalanlara sabır ve uzun ömür versin.
Cennet mekanı olsun.
Serhat Başın sağolsun kardeşim allah sabır ve sizlere uzun ömür versin.
Cennet mekanı olsun
Serhat kardeşim..Başın sağolsun..
Başın sağolsun Serhat kardeşim. Allah Anneannenizin mekanını cennet eylesin, sizlere de sabır versin...
Başınız sagolsun
başın sağolsun abi.allah sizlere sabır versin.mekanı cennet olsun.
Başın sağolsun serhat kardeşim, Allah sizlere uzun ömür versin.
Allah rahmet eylesin
Başın sağolsun kardeşim Allah geride kalanlara sabır versin
Başınız saolsun .Allah taksiratını affetsin!
Başınız sağolsun. Allah sabır versin.
Allah rahmet eylesin. Merhum yattıkça Rabb'im sizlere uzun ömürler nasip etsin...
Serhatım sinoplum .. başın sağolsun .. merhumenin mekanı cennet olsun ışıklar içinde yatsın...
Allah rahmet eylesin.
başın sağolsun serhat allah rahmet eylesin
allah geride kalanlarına sabır versin üzücü bir durum :((
Hiç sevmedim ölümleri, hiç sevmedim baş şağlığı dilemeyi, sözlerin kifayetsiz kaldığı tek olay ölümdür, zamanla acısı geçecek ama hiç unutulmayacak olaylar bunlar. Başın sağolsun serhatım, zaman herşeyin ilacıdır...
başın sağolsun serhat kardeş, allah sabırlar versin
Başın sağolsun ,ALLAH rahmet etsin
Allah rahmet eylesin serhat kardeşim..
Allah rahmet eylesin....başınız sağolsun....
Başınız sağolsun, Allah sabırlar versin. Merhumeye Allahtan rahmet dileriz.
Başın sağolsun Serhat kardeş. Allah sabırlar versin sana ve ailene....
Başın sağolsun arkadaşım. Allah sabır versin.
Başınız sagolsun
Başınız sağolsun serhat kardeş mekanı cennet olsun...
ros dostum
allahtan rahmet diliyorum nur içinde yatsın
yaşlı insanlar vefat ettimi içim bir burkuluyor ne de olsa bir tarih bir tecrübe onlar
tonton olmuyorlarmı birde ...
mekanı cennet toprağı bol olsun..
abilerim ablalarım sağolasınız... Dostlar sağolsun başka ne diyebilirim bekliyorduk yani böyle olabileceğini biliyorduk napalım İlahi taktir bu da hepimiz öyle gitcez.... Hepiniz Çok sağolun...
Aslında ben hiç ne bilim şaşırdım yaws böyle sizler diyince ben öylesine bi ara canım cok sıkıldı tektim dedim foreman abimi bi arayım napiyor ne ediyor die o sırada öyle konusmustuk oda haber vermiş sizlere saolasınız çok sağol foreman abi...
serhat bız bı aıle degılmıyız....
ıyısıyle kotusuyle bızler bu sıtedekı herkezın abısı,kardesı,arkadası sayılırız...
sevınclerımızı nasıl kı paylasıp dahada cogaltabılıyorsak uzuntulerımızı de paylasarak azaltacaz...
bızlerde senınle bırlıkte bu topıkte uzulduk...
ama dıger dogum gunu topıgınde sevındık...
Başınız saolsun
sağolasın atraks...
Allah rahmet eylesin ros. Başın sağolsun.
insanlar farklı farklıdır. bazı insanlar sevdiklerinin ölümleriyle yıkılır, hayat omuzlarına ağır gelir, daha bir çekilmez olur ..bezginleşir.. günler geçmek bilmez.....
ben ise kaybettiğim değerlere yakışır bir hayat yaşamak için başımı dik tutarım, o kişinin bana kazandırmak istediği şeyleri düşünürüm, beni nasıl bir hayat yaşarken görseydi mutlu olurdu diye düşünür ona layık olmaya çalışırım..
hayat hepimiz için birgün bitecek, ama geride kalanlara güzel şeyler bırakmak istiyorsak, geride bizleri bırakanlara; onlara olan sevgimizi,saygımızı hakkettikleri gibi göstererek başlamalıyız..kendimizi onlara görmek istedikleri gibi sunalım..başımız dik..gurur duyulan evlatlar olalım...
serhat kardeşim..başınsağolsun.mekanı cennet olur inşallah..
gençer abicim cok sağolasın gercekten doğru söylüyorsun...
kardeş başın sağolsun