ekselans Nickli Üyeden Alıntı
egsoz için sana benim yaptığımı anlatyım.önce paslanmaz satan bi hurdacıya gidicen 2 adet 90mm çapında 3 mm kalınlığında 600mm boyunda paslanmaz boru kestiricen 316 kalite paslanmaz boru olacakkipolisaj yaptığında ışıl ışıl parlayacak.2 tane 90mm den 1/4 e armut rediksiyon alacan.rediksiyonu argon kaynağı yapan yere kaynatacan.sonra polisaj yaptırıcann sonrada aynı kaynakçıya gidipeksoz borusuna kaynattırıcan.
şimdimalzemeleri nerden alıcan konusuna gelelim bunların hepsini tuzlada bulabilirsin.karşıda oturuyosan ikitelli org sanayi olur.bu yapacakların 1 günde olur.maliyet 200 ügeçmez .asıl sesini duydunmu 500 de olsa yapardım diyecen.yanlız bi sorun var sabah evden caddeye kadar motorunu kucağında taşıyosun ne kadar araba varsa alrmı ötüyo komşular yeterrrr diye bağrıyo.bide uzun yolda çekilmiyo.ama caddelerde fena sesoluyo.ben burdayım diyosun trafikte rahat oluyo herkez kaçıyo bu ses de ne ,kne geçiyo diye korkuyolar.küçükyalı alt geçitinde bi gaz açtım önmdekiadam yaşlıymış tüneldede dayanılmıyo tabi adam stp ettirdi arabayı.biraz küfür ediyolar.ama mükemmel zevkli oluyo.