xcell Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar canım çok sıkkın :( Bugün hasta halimle araç muayene istasyonuna bir dünya yol gittim. Muayene güzel başladı ancak en son aşamada orjinal egzozlar nerede gibi bir soruyla karşılaştım. 2. el aldığımı dile getirip yardım rica etsemde, görevli arkadaş kurumsal olarak böyle bir iyilik yapamayacağını dile getirdi :(
Egzozların üzerinde E işareti oluyormuş sanırım, onu bulsaydık yine onay verecekti ama incik cincik etmeme rağmen böyle bir işaret göremedim maalesef :( Ağır kusurlu olarak muayeneden kaldım ve 1 ay içerisinde sorunu düzeltip tekrar o bir dünya yolu gitmem gerekecek :(
Motora egzoz için masraf yapmak istemiyorum. Sizden yardım istediğim nokta ise, elinde fazla egzozu olan olup olmadığı? (Egzozunu modifiye ettirmiş birileri varsa belki eski egzozları saklıyolardır diye düşündüm.) Ya da en azından muayeneyi geçene kadar egzozunu bana ödünç verebilecek birisi var mıdır? (Örneğin cumartesi günü gelip egzozu değiştirip muayeneye gidip, aynı günün dönüşünde tekrar geri takabiliriz. 1- 2 saatlik yani) Sıfır egzozu internette gezindim fiyatını bulamadım. Ama 200 TL' nın altında olacağını düşünmüyorum. Bu parada şu an için bana fazla olur. Birileri bana yardımcı olursa çok sevinirim.
Teşekkürler,
İyi günler.