inancalio Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili yol arkadaşlarım, kardeşlerim,
öncelikle yakın ilgi ve alakanız için ne kadar teşekkür etsem kafi gelmeyecek. Ne kadar güzel insanlarla dostluk kurduğumu görmekten inanın nasıl mutlu olduğumu anlatamam. Hepiniz ayrı ayrı çok değerlisiniz. Bu samimiyetiniz ve açık sözlülüğünüz sizleri (bizleri) böyle bir arada tutuyor. Dilerim hiçbir zaman bu güzel meziyetlerinizi kaybetmezsiniz. Bu başıma gelen sıkıcı durum vesilesi ile bir kere daha gördüm ki motosiklete binmek sadece motor sürmek demek değilmiş. Bu güzel dostlukları, bu güzel temennileri, bu destekleri sadece motosiklet tutkumuzun ortak olmasından paylaşmıyoruz. Motosikletli yaşam felsefesi bir de sizin gibi güzel insanlarla bir araya geldimi gerçek anlamını kazanıyor. Hepinizi bir kere daha saygıyla ve sevgiyle selamlıyorum.
Bu aniden ortaya çıkan rahatsızlığımı açıkcası sizinle paylaşıp kimseyi üzmek istemezdim, lütfen kusuruma bakmayın. Ancak işin sizi de ilgilendiren bir boyutu var ki onu sadece sizle değil tüm tanıdığım insanlarla paylaşmaya çalışıyorum: Arkadaşlar bu bendeki rahatsızlık doğuştan gelen bir problemmiş ama sonradan da gelişedebiliyormuş. Etrafımızda gördüğümüz çok ani ve önceden belirtisiz ölümlerin oldukça büyük kısmı bu tip rahatsızlıkla ortaya çıkıyormuş. Bu rahatsızlık bende olduğu gibi herhangi bir şikayete de sebep olmuyor. Yani sinsi sinsi gelip aniden darbesini vuruyor. Sizden ricam kendiniz için, sevdikleriniz için herhangi bir hastaneye veya tıp kuruluşuna gidip 'EKO Kardiyo' yaptırmanız. Acılı sızılı bir şey değil bildiğiniz ultrason cihazıyla kalbinize ve aorta bakıyorlar hepsi bu. Ben ilk olduğumda SGK olmadığı için 28TL para verdim. SGK olduğunda bedava ! Bir çok ülkede küçük yaşlarda zorunlu olarak yapılan bir tetkikmiş bu. Çok basit ama çok gerekli. Aman kendinize iyi bakın diyoruz ya hani işte bu kendinize bakmanın iyi bir yolu, ihmal etmeyin...
Ameliyat ile ilgili olarak şu anda hala hazırlıklar (ultrason, tomograf, tahliller vs vs) devam ediyor. Sanırım Mayıs'ın ilk haftası operasyon gerçekleşecek. Bakırköy Sadi Konuk Eğitim Araştırma Hastanesinde (Bakırköy Devlet Hastanesi diye bilinir) olacağım. Telefonum bir kaç gün boyunca eşimde olacak ondan sonra eğer hala bu dünyada isem :)) telefonum açık olmaya devam edecek. Bağ-kur borcunu taksitlendirdiğim için artık SGK dan yararlanabiliyorum. Bu konuda da yardım düşünceleriniz ile beni mahcup ettiniz. Ayrıca teşekkür ederim. Belki bir konuda yardımınızı rica edebilirim: malum bu biraz büyük ve teferruatlı bir ameliyat bu yüzden kan ihtiyacı beklenenden biraz fazla olabilecek (15-20 ünite kadar) bu anlamda kan bağışı yapabilecek AB pozitif kanı olan kardeşlerimle 'kan kardeşi' de olmak isteyebilirim. Şu ana kadar bir kısmını temin ettik gibi...
Evet bir süre olayın şoku ve çok ani gelişen durumlar nedeniyle sessiz kalmıştım. Lütfen bu gecikmiş özürümü kabul edin. Eğer tekrar sizlerle birlikte yollara da çıkamazsam hakkınızı helal edin lütfen.
inancalio
İnanç Ali Özdemir