Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 4 Toplam 5 Sayfadan BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu
Toplam 47 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 40 arasi kadar sonuc gösteriliyor

cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Üstadım, Allahın izniyle iyi olacaksın ve seninle yine yollara düşeceğiz. Sen en arkadan geleceksin, hatta arada bir kamerayı ayarlamaya çalışırken yavaşlayacaksın, ben de geride kaldığını farkedip seni bekliyor olucam. Daha ağızımızın tadıyla güzel bir sürüş yapamadık dur bakalım sezon açılacak daha :|

Keşke benim kanım AB olsaydı, iki ünite de verirdim.. Ama gerekli kanın tedarik edilebileceğini biliyor ve ümit ediyorum. Senin de söylediğin gibi, motosiklet camiası sadece teker üstünde değil, gönülde de birliktedir. Sen gönlünü ferah tut...

Belirlendiğinde ameliyatın tam tarihi öğrenirsek gelmeye çalışıcam ben de... Her ne kadar ameliyat öncesinde ve sonrasında seni bize göstermeyecek olsalar da (Hastane prosedürleri), demiştik ya, gönüller bir...

Allaha emanetsin güzel abim...
    "CaRPe DieM"

Zafer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Zafer Ayvaz
    makina
     🤟🤟🤟🤟🤟
     İstanbul - Beylikdüzü (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    2,754
    Beğenilmiş
    1,318
    Alıntı inancalio Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sevgili yol arkadaşlarım, kardeşlerim,
    öncelikle yakın ilgi ve alakanız için ne kadar teşekkür etsem kafi gelmeyecek. Ne kadar güzel insanlarla dostluk kurduğumu görmekten inanın nasıl mutlu olduğumu anlatamam. Hepiniz ayrı ayrı çok değerlisiniz. Bu samimiyetiniz ve açık sözlülüğünüz sizleri (bizleri) böyle bir arada tutuyor. Dilerim hiçbir zaman bu güzel meziyetlerinizi kaybetmezsiniz. Bu başıma gelen sıkıcı durum vesilesi ile bir kere daha gördüm ki motosiklete binmek sadece motor sürmek demek değilmiş. Bu güzel dostlukları, bu güzel temennileri, bu destekleri sadece motosiklet tutkumuzun ortak olmasından paylaşmıyoruz. Motosikletli yaşam felsefesi bir de sizin gibi güzel insanlarla bir araya geldimi gerçek anlamını kazanıyor. Hepinizi bir kere daha saygıyla ve sevgiyle selamlıyorum.
    Bu aniden ortaya çıkan rahatsızlığımı açıkcası sizinle paylaşıp kimseyi üzmek istemezdim, lütfen kusuruma bakmayın. Ancak işin sizi de ilgilendiren bir boyutu var ki onu sadece sizle değil tüm tanıdığım insanlarla paylaşmaya çalışıyorum: Arkadaşlar bu bendeki rahatsızlık doğuştan gelen bir problemmiş ama sonradan da gelişedebiliyormuş. Etrafımızda gördüğümüz çok ani ve önceden belirtisiz ölümlerin oldukça büyük kısmı bu tip rahatsızlıkla ortaya çıkıyormuş. Bu rahatsızlık bende olduğu gibi herhangi bir şikayete de sebep olmuyor. Yani sinsi sinsi gelip aniden darbesini vuruyor. Sizden ricam kendiniz için, sevdikleriniz için herhangi bir hastaneye veya tıp kuruluşuna gidip 'EKO Kardiyo' yaptırmanız. Acılı sızılı bir şey değil bildiğiniz ultrason cihazıyla kalbinize ve aorta bakıyorlar hepsi bu. Ben ilk olduğumda SGK olmadığı için 28TL para verdim. SGK olduğunda bedava ! Bir çok ülkede küçük yaşlarda zorunlu olarak yapılan bir tetkikmiş bu. Çok basit ama çok gerekli. Aman kendinize iyi bakın diyoruz ya hani işte bu kendinize bakmanın iyi bir yolu, ihmal etmeyin...
    Ameliyat ile ilgili olarak şu anda hala hazırlıklar (ultrason, tomograf, tahliller vs vs) devam ediyor. Sanırım Mayıs'ın ilk haftası operasyon gerçekleşecek. Bakırköy Sadi Konuk Eğitim Araştırma Hastanesinde (Bakırköy Devlet Hastanesi diye bilinir) olacağım. Telefonum bir kaç gün boyunca eşimde olacak ondan sonra eğer hala bu dünyada isem ) telefonum açık olmaya devam edecek. Bağ-kur borcunu taksitlendirdiğim için artık SGK dan yararlanabiliyorum. Bu konuda da yardım düşünceleriniz ile beni mahcup ettiniz. Ayrıca teşekkür ederim. Belki bir konuda yardımınızı rica edebilirim: malum bu biraz büyük ve teferruatlı bir ameliyat bu yüzden kan ihtiyacı beklenenden biraz fazla olabilecek (15-20 ünite kadar) bu anlamda kan bağışı yapabilecek AB pozitif kanı olan kardeşlerimle 'kan kardeşi' de olmak isteyebilirim. Şu ana kadar bir kısmını temin ettik gibi...
    Evet bir süre olayın şoku ve çok ani gelişen durumlar nedeniyle sessiz kalmıştım. Lütfen bu gecikmiş özürümü kabul edin. Eğer tekrar sizlerle birlikte yollara da çıkamazsam hakkınızı helal edin lütfen.

inancalio
    İnanç Ali Özdemir

Abicim cok geçmiş olsun Rabbim yar ve yardımcın olsun.

eralp_goksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Eralp Göksu
    Öğrenci
     Regal Raptor DD250E-9B 2011
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    İnanç Abı benım kan ABRh+. Nerde ne zaman verebılırım

inancalio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

inanç Ali Özdemir
    Reklamcı
     Honda XL650 Transalp
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Arkadaşlar beni mahcup ediyorsunuz. Hepinize bir kere daha canı gönülden teşekkür ederim.

erk
    .
     V strom
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    10
    abi şimdi teredütte kaldım biri açıklarmı acaba
    AB pozitife hangi kan grupları kan verebiliyor
    benimki olmasa bile benim iş yeri yakın hastaneye tutan arkadaşları bulup getiririm

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,909
    Beğenilmiş
    7,145
    inanç şimdiden çok geçmiş olsun allahın izniyle sağ sağlim atlatıp birlikte çok yollar yapıcaz inşallah ameliyat gününü haberdar et

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,909
    Beğenilmiş
    7,145
    Alıntı ağfndrdm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi şimdi teredütte kaldım biri açıklarmı acaba
    AB pozitife hangi kan grupları kan verebiliyor
    benimki olmasa bile benim iş yeri yakın hastaneye tutan arkadaşları bulup getiririm
    sadece kendi gurubundan alıyorlarmış başka kanı kabul etmiyorlarmış

Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emre ÖZER
    Bilgisayar Mühendisi
     BMW R1150 GS - 2003
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Abi biran önce Allah acil şifalar versin. Daha tanışmadık ama inş. en kısa sürede tanışıp beraber sürmek nasip olacak.

marlox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Engin AKAR
    Tekniker Müzisyen Sporcu
     Honda Vfr 800
     İZMİR / Narlıdere
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    6
    Alıntı Rona Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu arada epey bir süreden bu yana forumdan uzak kaldım çünki babamı kaybettim.Cenaze hengamesi telaş vs den dolayı yazamadım.Forum önderinin bilgisinin olmasına rağmen bir taziyeyi çok görmesi ağırıma gitti arkadaşlar.
    Açıkçası kırıldım.....................................
    Niye bu forumda takılıyoruz ki................................
    Her şey boş herhalde......................................???? ???????????????????????????????????????????
    Abi başın sağolsun bu msj ı şimdi okudum kendime kızdım neden daha önce dikkat etmedim diye allah geride kalanlara uzun ömürler versin...

Alıntı inancalio Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sevgili yol arkadaşlarım, kardeşlerim,
    öncelikle yakın ilgi ve alakanız için ne kadar teşekkür etsem kafi gelmeyecek. Ne kadar güzel insanlarla dostluk kurduğumu görmekten inanın nasıl mutlu olduğumu anlatamam. Hepiniz ayrı ayrı çok değerlisiniz. Bu samimiyetiniz ve açık sözlülüğünüz sizleri (bizleri) böyle bir arada tutuyor. Dilerim hiçbir zaman bu güzel meziyetlerinizi kaybetmezsiniz. Bu başıma gelen sıkıcı durum vesilesi ile bir kere daha gördüm ki motosiklete binmek sadece motor sürmek demek değilmiş. Bu güzel dostlukları, bu güzel temennileri, bu destekleri sadece motosiklet tutkumuzun ortak olmasından paylaşmıyoruz. Motosikletli yaşam felsefesi bir de sizin gibi güzel insanlarla bir araya geldimi gerçek anlamını kazanıyor. Hepinizi bir kere daha saygıyla ve sevgiyle selamlıyorum.
    Bu aniden ortaya çıkan rahatsızlığımı açıkcası sizinle paylaşıp kimseyi üzmek istemezdim, lütfen kusuruma bakmayın. Ancak işin sizi de ilgilendiren bir boyutu var ki onu sadece sizle değil tüm tanıdığım insanlarla paylaşmaya çalışıyorum: Arkadaşlar bu bendeki rahatsızlık doğuştan gelen bir problemmiş ama sonradan da gelişedebiliyormuş. Etrafımızda gördüğümüz çok ani ve önceden belirtisiz ölümlerin oldukça büyük kısmı bu tip rahatsızlıkla ortaya çıkıyormuş. Bu rahatsızlık bende olduğu gibi herhangi bir şikayete de sebep olmuyor. Yani sinsi sinsi gelip aniden darbesini vuruyor. Sizden ricam kendiniz için, sevdikleriniz için herhangi bir hastaneye veya tıp kuruluşuna gidip 'EKO Kardiyo' yaptırmanız. Acılı sızılı bir şey değil bildiğiniz ultrason cihazıyla kalbinize ve aorta bakıyorlar hepsi bu. Ben ilk olduğumda SGK olmadığı için 28TL para verdim. SGK olduğunda bedava ! Bir çok ülkede küçük yaşlarda zorunlu olarak yapılan bir tetkikmiş bu. Çok basit ama çok gerekli. Aman kendinize iyi bakın diyoruz ya hani işte bu kendinize bakmanın iyi bir yolu, ihmal etmeyin...
    Ameliyat ile ilgili olarak şu anda hala hazırlıklar (ultrason, tomograf, tahliller vs vs) devam ediyor. Sanırım Mayıs'ın ilk haftası operasyon gerçekleşecek. Bakırköy Sadi Konuk Eğitim Araştırma Hastanesinde (Bakırköy Devlet Hastanesi diye bilinir) olacağım. Telefonum bir kaç gün boyunca eşimde olacak ondan sonra eğer hala bu dünyada isem ) telefonum açık olmaya devam edecek. Bağ-kur borcunu taksitlendirdiğim için artık SGK dan yararlanabiliyorum. Bu konuda da yardım düşünceleriniz ile beni mahcup ettiniz. Ayrıca teşekkür ederim. Belki bir konuda yardımınızı rica edebilirim: malum bu biraz büyük ve teferruatlı bir ameliyat bu yüzden kan ihtiyacı beklenenden biraz fazla olabilecek (15-20 ünite kadar) bu anlamda kan bağışı yapabilecek AB pozitif kanı olan kardeşlerimle 'kan kardeşi' de olmak isteyebilirim. Şu ana kadar bir kısmını temin ettik gibi...
    Evet bir süre olayın şoku ve çok ani gelişen durumlar nedeniyle sessiz kalmıştım. Lütfen bu gecikmiş özürümü kabul edin. Eğer tekrar sizlerle birlikte yollara da çıkamazsam hakkınızı helal edin lütfen.

inancalio
    İnanç Ali Özdemir

güzel abim yazını bir hışımla okudum ve şunu fark ettim senin yaşama isteğin yok heralde :S ne demek tekrar yollara çıkamazsak falan filan hakkımız her türlü helal olur olmasına da bu kadar kasvet niye artık tıp oldukça ilerledi daha yaşına girmemiş bebekleri kalp ameliyatı yapıyorlar sorunsuz bir şekilde yaşamına devam ediyor sende en iyisini düşün içini boğma.. iyi düşün iyi olsun canım abim şimdiden geçmiş olsun güzel haberlerini bekliyoruz...

BİR YERE GİTMEK İÇİN ARABAYA BİNİLİR AMA, MOTORA BİNMEK İÇİN
    HER YERE GİDİLİR !!!

Besim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Besim Aslan
    Ev satış
     Daelim S3 Advance 250
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Çok geçmiş olsun maalesef kan grubum tutmuyor. Umarım biran önce sağlığınıza kavuşursunuz...

Sayfa 4 Toplam 5 Sayfadan BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)