herkese meraba.Önümüzdeki 10 gün içerisinde 250 cclik reagal raptor spyder almayı düşünüyorum.Çin malı olması gözümü korkutuyo biraz. artısıyla eksisiyle bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim
Yazdırılabilir Görünüm
herkese meraba.Önümüzdeki 10 gün içerisinde 250 cclik reagal raptor spyder almayı düşünüyorum.Çin malı olması gözümü korkutuyo biraz. artısıyla eksisiyle bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim
İyi...
(Forumun Heryerinde Onunla ilgili bilgi var biraz araştır bence)
üstat 0 km ıse bişey olmaz devam et ama ıkıncı el ıse muhakkak bilen birine ustaya göster motoru bizim motorlar cin malı bilmem ne malı dıe aşağılanıyor ama dıyenler japon malları ile yolda kalıyor senden yardım istıyo ne olursa olsun bakarsan bağ bakmazsan dağ olur
anladım. çok teşekkürler.
Merhaba Sertaç aramıza hoş geldin :)
Önce kendini tanıtırsan seviniriz :)
RR çin üretimidir bir japon değildir ama diğer çin makinalarla alakası yoktur sağlam dayanılklıdır yolda kalmaz ikici el piyasası çok iyidir arkadaşların dediği gibi forumları okursan istemediğin kadar bilğiye sahip olabilirsin bulamadıklarını merak ettiklerini buradan yaz elimizden geldiğince yardımcı oluruz işallah sende kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşursun 8)
Hoş geldin Sertaç kardeş,
Çin malı diye gözün korkmuşa benziyor :))))
Yahu bu motor 1 milyoncularda satılmıyor ki :))))
Piyasa da 2500-3000 tl ya 150 cc motor kakılı.Oysa Regal Raptor un 150 cc olanı ise 5 bin lira civarı.
bilgi veren herekese çok teşekkür ederim. kendimi tanıcak olursamda eskişehirde okuyorum istanbulda oturuyorum. endişerimi giderdiniz. içim çok rahatladı.
Yardımcı olabildiysek ne mutlu bize.Bu forumda dünyanın RR kullanıcısı var ve herkes memnun motorundan.Hele bir de sürüş zevkine bir varabilsen, anlayacaksınki daha önce bindiğin motorlar sanki teneke yığınıymış :))))
Sana da şiddetle bir RR tavsiye ederim :))))
ev arkadaşımın dd150e 2 si var ondan gaza geldim birazda. bunda bu kadar keyif alıyosam spyder da havalara uçarım diye düşündüm. alma kararı verdim size danıştım :D
Evet çin malı ama özgün tasarımlı her zaman söylüyorum harley veya japon alacak paran yoksa raptor bir numaradır. İkinci eli canlıdır
Sertaç ; 15 gün sonra Eskişehirdeyim.. Celil Abinin de teşviki ile aklımdaki hayali gerçekleştirdim ve RR 250cc bir spyder ım var.. Şu kadar söyleyebilirim ki ; şu an yaşadığım yer bir tatil bölgesi ve günlük onlarca motor görüyorum,bunların içinde japon malı pek çok chopper da var.. Fakat hiçbiri RR Spyder ım kadar gösterişli,karizmatik ve kullanışlı değil. Daha rodajı bitmemiş olmasına rağmen ve üzerinden neredeyse hiç inmememe rağmen 830 km de diyebilirim ki 3 depo yakıtı bile bitiremedim-ki ne kadar ekonomik olduğunu hesap et- :)) Etkilemiş olmak istemem ilk kez motora binecek biri olarak RR en iyi seçim.. Kimbilir belki RR ni alırsın ve Eylülde birlikte Eskişehirde yol yaparız:)
Siz bide eksozu açtırın ondan sonra bakın millet nasıl bakıyor:mrgreen: Ben daytonayla geziyorum antepte ışıklarda arabaların içinden hayran hayran bakanı mı dersin, abi bu 800 cc mi diye soranı mı dersin bisürü.. Motor işini bilenler makineyi tanıyor ve onlarda sağlam makine iyi makine diyor;)
Kısaca regal raptor iyidir..