Bugün itibariyle sıfır Daytona için ödemeyi yaptım. 350 mi, honda mı yamaha mı derken bugün Ulus'a giderek 250'lik ile aramaya son verdim. Artık aranızdayım, kask aldım, mont ve eldiven bakmaya devam ediyorum. Buluşmalarda görüşmek üzere :)
Yazdırılabilir Görünüm
Bugün itibariyle sıfır Daytona için ödemeyi yaptım. 350 mi, honda mı yamaha mı derken bugün Ulus'a giderek 250'lik ile aramaya son verdim. Artık aranızdayım, kask aldım, mont ve eldiven bakmaya devam ediyorum. Buluşmalarda görüşmek üzere :)
hoşgeldin ...? ( eek) :mrgreen: hayırlı olsun
bir rivayete göre ankaraya gelen 2014 daytonalar aynı günün akşamı bitti diyola?
Aynen öyle, son beyazı aldim diye biliyorum. Adım Emre bu arada :)
Hoşgeldin Emre.
Hoşgeldin, Daytona peynir ekmek gibi satılıyor geçen seneden bu yana, kazasız belasız keyifli sürüşler, yeni üyemizi aramızda görmekten mutluluk duyarız 8)
hoş geldin (: hayırlı olsun kasız belasız sürüşler (:
Geçen ayın başlarında ulus bayisine gittiğimde ayın ortalarına gelicek demişlerdi, dün aradılar, geldi diye ancak ben 3 gün önce başka bir motora (pulsar 200ns) kapora vermiş bulundum. E, aradan 1buçuk ay geçti, ne yapalım, kısmet değilmiş. :)Fiyat nedir 2014 versiyonunda, merak ettim.
KAzasız sürüşler.
Hayırlı olsun Emre. Kazasiz sürüşler dilerim.
Hayirli olsun sonunda makinene kavuştun güle güle bin :cheesy:
9200 üzerinden standart indirim yapılıyor, makine olmayınca pek pazarlık da yok galiba.
Kilit ve branda olarak tavsiyelere açığım, motor açıkta duracak malesef.
Teşekkürler, isteyeceğim.
Bu arada FF396 kask aldım, fiberglass, 4 yıldız, güneş vizörlü vs. hoşuma gitti. Kask da beyaz, kırmızı fileli Hudson mont çok mu iddialı olur :)
http://www.hudsonderi.com/?urun-2494...-ceket-kirmizi
Dizlik mafsallı, eldiven de bulabilirsem Kevlar almak istiyorum.
Hayrılı olsun,o mu bunu derken daytona da karar kılmışsın,kazasız sürüşler. Aramıza hoşgeldin. Buluşmalarda görüşmek dileğiyle :cheesy:
Bugün kask almaya gittim aslında, sonra bayiye gidip motorun geldiğini gördüm. Öğleden sonra eşimle yemeğe gittik, dönüşte de bir bakalım dedik bakış o bakış, sezonu kaçırmaktansa aldım gitti :)
Hayırlı olsun kazadan, beladan uzak keyifli sürüşler...
Hayırlısı olsun Emre, kazasız belasız sürüş temennilerimle
Herkese iyi dilekleri için teşekkürler, kilit ve mont tavsiyelerinizi bekliyorum :)
Hayırlı uğurlu olsun Allaha kazadan belaan korusun :)
kesinlikle deri mont, gidip abuk subuk şeyler almayın ,zira boşa masraf edersiniz. Ankarada arkadaşlarımın çoğunda motımaxtan alınma deri mont var ve hepsi de çok memnun,buluşmalara gelirseniz bu konuda çok tecrübeli dostlarımız var size gerekli yardımı yaparlar
Abi pişer miyim diye korkuyorum, yoksa deri mont görünüm olarak çok hoşuma gidiyor, normalde de deri giymeyi severim. Bu nedenle yazlık fileli almaya karar vermiştim ama kafam yine karıştı :)
Süreken giyeceksin, durunca zaten çıkarıyoruz. ama yinede kendi kararın. Ben kendimden biliyorum bi tane kumaş aldım sonra gittim bide deri aldım. Bir deri mont ve bir deri yelek. Yeleklerimize pach diktiriyoruz ve montun üzerine giyebiliyoruz. birde yi korumalı bir eldiven ki çok önemli düşme anında ilk önce ellerimizi kullandığımız için kesinlikle korumalı olmalı, alırsan bide dizlik.
Venom mafsallı dizlik ve full face kask aldım, eldiven dediğin gibi full korumalı Scoyco MC13 sipariş ettim, mont kaldı sadece..
emre bey hayırlı olsun 8)
Motomax'a gittim ancak beğenemedim, ben de internetten şu modeli aldım:
http://www.motosuperstore.net/Nic-Co...t,PR-2223.html
Eldiven de şu:
http://www.motosuperstore.net/Scoyco...n,PR-1804.html
Gelsin bakalım :)
Deri Hudson alacağım karar verdim, ama hem yedek hem de yazlık dursun diye bunu aldım..
Hayırlı olsun dostum..Uzun süredir birkaç sitede görüyorum nickini dragstar arıyordun 8)
Ankara'da herkezde regal var,takımı bozmak olmaz 8)
Hocam Dragstar açık ara en çok beğendiğim model, piyasasının üzerinde vermeye de hazırdım ancak temiz bulamadım. Hem çevrem yok, hem de bilgim az, bu nedenle sıfır alıp işi öğrenirim dedim. Fena da olmadı, Beyaz Daytona görüp de bunlar neymiş diye beni araştırmaya başlatan model, borcumu da ödemiş olurum :)
Regal tip olarak heralde hoşuna gitmeyen kimse yoktur bu alemde 8)