Bugün itibariyle sıfır Daytona için ödemeyi yaptım. 350 mi, honda mı yamaha mı derken bugün Ulus'a giderek 250'lik ile aramaya son verdim. Artık aranızdayım, kask aldım, mont ve eldiven bakmaya devam ediyorum. Buluşmalarda görüşmek üzere![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Daytona 250
Ankara
A Rh (+)Bugün itibariyle sıfır Daytona için ödemeyi yaptım. 350 mi, honda mı yamaha mı derken bugün Ulus'a giderek 250'lik ile aramaya son verdim. Artık aranızdayım, kask aldım, mont ve eldiven bakmaya devam ediyorum. Buluşmalarda görüşmek üzere![]()
regal raptor daytona
ankara/batıkent
B Rh (+)hoşgeldin ...? ( eek) :mrgreen: hayırlı olsun
bir rivayete göre ankaraya gelen 2014 daytonalar aynı günün akşamı bitti diyola?
Daytona 250
Ankara
A Rh (+)Aynen öyle, son beyazı aldim diye biliyorum. Adım Emre bu arada![]()
RR 250 E 9B
avrasya
A Rh (+)Hoşgeldin Emre.
Daytona 250
Ankara
0 Rh (-)Hoşgeldin, Daytona peynir ekmek gibi satılıyor geçen seneden bu yana, kazasız belasız keyifli sürüşler, yeni üyemizi aramızda görmekten mutluluk duyarız![]()
mondial mr 250 destro
Ankara
A Rh (-)hoş geldin (: hayırlı olsun kasız belasız sürüşler (:
Bajaj Pulsar 200NS Fi
Ankara
0 Rh (+)Geçen ayın başlarında ulus bayisine gittiğimde ayın ortalarına gelicek demişlerdi, dün aradılar, geldi diye ancak ben 3 gün önce başka bir motora (pulsar 200ns) kapora vermiş bulundum. E, aradan 1buçuk ay geçti, ne yapalım, kısmet değilmiş.Fiyat nedir 2014 versiyonunda, merak ettim.
KAzasız sürüşler.
l
l
A Rh (-)Hayırlı olsun Emre. Kazasiz sürüşler dilerim.
Regal Raptor DD250E-9B
Ankara
A Rh (+)Hayirli olsun sonunda makinene kavuştun güle güle bin![]()
Daytona 250
Ankara
A Rh (+)9200 üzerinden standart indirim yapılıyor, makine olmayınca pek pazarlık da yok galiba.
Kilit ve branda olarak tavsiyelere açığım, motor açıkta duracak malesef.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)