Yeni başlıyorum Tecrübelerinize ihtiyacım var :)
Merhaba,
18 yaşıma yeni bastım :) yıllardır almayı düşündüğüm Chooper bir motosiklete üniversite bahanesi ile kavuşucam bu yaz :) .
fakat çevremde motosiklet hakkında bilgisi olan fazla insan yok bende burdan 1 2 abimize danışmak istedim 5.000 tl ye kadar bütcem var :) ve kız arkadaşımla beraber rahat rahat geze biliceğim okuldan eve belki arada şehirler arası seyahat yapmak için bir motor arıyorum ayrıca tek başıma sürdüğüm zamanda o motor sürmenin tatlı kokusunu verebilicek bir motor istiyorum . arıza bakımından beni üzmeyecek , yokuş yukarı giderken arkçı ile beraber zorlanmayacak trafikte sollamak istersem o hıza çıkabilicek bir motor istediğim :) biraz araştırdım regal raptor dd 150 e2 Yada 250 cc spy almayı düşünüyorum şimdi Sayın motor tutkunları abilerim :) temiz 2. el bir spy mı 150 dd e 2 mi ben hiç motosiklet sürmedim scooter tecrübem var biraz :) ayıca ankara da yaşıyorum yardım edebilicek olanlar varsa çok memnun olurum :) ve 2. el olursa da benimle almaya gidebilicek hatasını eksiğini anlayabilecek bir abimiz yazar yardım ederse inanılmaz mutlu olurum :) durum bu :) şimdiden çok teşşekür ederim :) iyi geceler