Herkese selamlar... Arkadaşlar benim 2013 model 250 lik bi daytonam var. Alalı henüz bir ay kadar oldu. Malesef bizim makinalarda kronik sorun olan vitesten atma problemi ile karşılştım. Özellikle yokuş yukarı ikamet ederken ve artçım ile birlikte iken vites 2'den boşa düşüyo:( Haliyle ilk motorum olması hasebiyke moralim çok bozuldu:( Ankaradayım ve motorumun garanti kapsamında. İstanbulu, Türkiye distribitörünü aradım. Şanzıman sıkıntısını taraflarınca halledebileceklerinden bahsettiler.. Ankarada duran motor var RR Yetkili servisi. Ve bana işçilik için en az 400 tl çıkar dedi. Ve bu 400 tl nin içinde 20 tl antfrz, 60 tl yağ, 80 tl conta takımı...Yani ben kendime 240 tl alıcam dedi.. Neymiş motor şanzıma indiğinde conta takımı komple değişirmiş falan filan.. E Benim motorumun conta takımı sağlamdı... Üretici firma hatasından kaynaklanan şanzman değişimi ya da t amiri sırasında conta takımının da değişmesi tamamen üreticinin hatasını düzeltmesi aşamasında ihtiyaç duyulan bi yedek parça onu da bana yıkıyolar..:S Yani benim sorum şu bu fiyatlar normal midir Şanzımanın indirilmesi tamire gönderilmesi ve yeniden takılması için.. Daha önce vitesten atma sorunu yaşıyan çok değerli arkadaşlarım bana yardımcı olur musunuz? Çok canım sıkıldı.. Yani kullanıcı hatası olmayan bi sorunun gideriilirken kullanıcıya yani bana 400 tl gibi bi fatura çıkarılmasını hazmedemiyorum:( Yardımlarınızı bekliyorum.:(

Regal Raptor 250e-6c
Ankara
AB Rh (+)