Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 12 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    Mezarkabul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emre
    Memur
     Regal Raptor 250e-6c
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Daytona Vites Atma Sorunu:(

Herkese selamlar... Arkadaşlar benim 2013 model 250 lik bi daytonam var. Alalı henüz bir ay kadar oldu. Malesef bizim makinalarda kronik sorun olan vitesten atma problemi ile karşılştım. Özellikle yokuş yukarı ikamet ederken ve artçım ile birlikte iken vites 2'den boşa düşüyo:( Haliyle ilk motorum olması hasebiyke moralim çok bozuldu:( Ankaradayım ve motorumun garanti kapsamında. İstanbulu, Türkiye distribitörünü aradım. Şanzıman sıkıntısını taraflarınca halledebileceklerinden bahsettiler.. Ankarada duran motor var RR Yetkili servisi. Ve bana işçilik için en az 400 tl çıkar dedi. Ve bu 400 tl nin içinde 20 tl antfrz, 60 tl yağ, 80 tl conta takımı...Yani ben kendime 240 tl alıcam dedi.. Neymiş motor şanzıma indiğinde conta takımı komple değişirmiş falan filan.. E Benim motorumun conta takımı sağlamdı... Üretici firma hatasından kaynaklanan şanzman değişimi ya da t amiri sırasında conta takımının da değişmesi tamamen üreticinin hatasını düzeltmesi aşamasında ihtiyaç duyulan bi yedek parça onu da bana yıkıyolar..:S Yani benim sorum şu bu fiyatlar normal midir Şanzımanın indirilmesi tamire gönderilmesi ve yeniden takılması için.. Daha önce vitesten atma sorunu yaşıyan çok değerli arkadaşlarım bana yardımcı olur musunuz? Çok canım sıkıldı.. Yani kullanıcı hatası olmayan bi sorunun gideriilirken kullanıcıya yani bana 400 tl gibi bi fatura çıkarılmasını hazmedemiyorum:( Yardımlarınızı bekliyorum.:(

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Merhaba Emre Öncelikle geçmiş olsun malesef gelen bir parti makinada şanzuman milini destekleyen pulun ince konulmasından montaj hatasından kaynaklanan 2.ci vitesden atma sorunu var bu sorun garantiden yapılıyor ve ücret alınmıyor sadece konulan yağ ve antifiz için ücret alınır oda 80 - 100 tl yi geçmez daha fazla ücret talep edemezler işçlik ve parçalar distribütör tarafından karşılanıyor sen tekrar distribütörü ara (0212 656 2 656 ) Ankara bölge yetkilisiyse görüş durumu anlat onlar firmayla görüşüp çözerler inşallah kısa sürede sorunun hallolur kolay gelsin

Emre
    Memur
     Regal Raptor 250e-6c
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Peki Celil abi bu işçilik ücretinin de distribitör tarafından karşılanmasının yeri var mıdır? İşte kardeşim garanti belgesinin şurasında yazar yok bu bilgiye burdan ulaşırsın gibi?
    Bu arada çok teşekkür ederim.

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı Mezarkabul Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peki Celil abi bu işçilik ücretinin de distribitör tarafından karşılanmasının yeri var mıdır? İşte kardeşim garanti belgesinin şurasında yazar yok bu bilgiye burdan ulaşırsın gibi?
    İşçilik ücreti karşılanır diye yazılı olmaz garanti kapsamına girer zaten
    Ben bu konuyla ilğili fimaya gittim yetkillilerle ve firma sahibiyle görüştüm sonuç sana yazdığım gibi distribütör firmadan görüştüğün kişiye bizim forumun üyesi olduğunu söyle ve benim adımı ver

Emre
    Memur
     Regal Raptor 250e-6c
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Abi distribitör... Emre Motordan İç Anadolu bölgesinin sorumlusu Ufuk Bey... Senin ismini verdiğimde yardımcı olur mu ki? 400 TL ne ya :(

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Abi distribitör... Emre Motordan İç Anadolu bölgesinin sorumlusu Ufuk Bey... Senin ismini verdiğimde yardımcı olur mu ki? 400 TL ne ya :(
    Ufuk beni iyi tanır ona söyleyebilirsin

Ömer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ömer Yahşi
    End. Soğutma Sist. Satışı
     BMW R1200GS
     İstanbul - Büyükçekmece
    Beğenmiş
    10,778
    Beğenilmiş
    2,441
    Periyodik bakım zamanına denk getirirsen hem bakım yaptırmış hemde garanti kapsamında vites problemini çözmüş olursun.
    Yağ, işçilik vs derdin kalmaz...

Emre
    Memur
     Regal Raptor 250e-6c
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Evet saygıdeğer forum sakinleri, abilerim arkadaşlarım ve celil abi.... Biz bu konuları burdan görüşürken istanbuldan türkiye distribitörü ufuk beyin arkadaşı murat bey beni aradı... Ve İşçilik ücreti ödemeyeceğimi, bu konu ile ilgili sadece yağ ve antrfrz ücretinin tarafıma ait olduğunu belirtti.. Tabi bunlar telefon üzerinden yapılan görüşme.. İnşallah servise gittiğimde ters bir durum ile karşılaşmam. Zaten aksi durumda gerekli görüşmeleri yeniden tekrar terkrar yapıcaz. Hadi hayırlısı bakalım.

decimate - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emir Tanrıverdi
    işletmeci
     DD-250E
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    abicim o bendede oldu olur o oyle ara ara ikiden bosa atmasina izin verme sen 3e at :D
    CELIL Abi degilimki bileyim...

At first it was until it rains, after a while it came to until it snows, and now its until we die

Falan filan Juventus Milan Ishhhhh ;)

Emre
    Memur
     Regal Raptor 250e-6c
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Selamm.. Sayın Forum sakinleri... Daha önceden bahsettiğim üzere vites atma sorunu çözüldü.. Servis Emre motor İstanbuldan sıfır şanzıman gönderdi. Takıldı. Masradım sadece 60 tl yağ 20 tl antfriz.. Fakat şu anda vites geçişlerinde sıkıntı var.. Şöyle ki, eskiden vites geçerken tıkırt tıkırt sol ayağımda hissederdim. Fakat şu anda vitesi deiiştirirken herhangi bir nizam hissetmiyorum.. Bu vitesin orda çift tarafllı girişi olan bir demir parçası var.. O demir parçasını motoru aldığım arkadas dusurmus motoru teslim almadan önce parçasını da bulamadığımız ıcın tornacıdan çift taraflı girişi olan bi parça yaptırdık.. İki tarafı da somunlu.. O parçanın orjınalını az once demirtaş motosikletten sipariş ettim. Onun haricinde motorun vites pedalı sağa sola yarım santımden fazla oynuyo. Ustanın birisi burç çaktır dedi. Diğeri de öyle kalması daha iyi vites gecıslerın daha rahat olur dedı ama. Anlamadım ne yapmam lazımm :( Celil abi nerdesin...:(

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)