Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 20 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,922
    Beğenilmiş
    7,147
    Alıntı ereneren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gerçi 99 model motorla yolda kalsam yamahada gelip beni yuoldan alcak değil :D daytonaya karar vermiş bulunuyorum su an :D benim motor 2010 model bu arada arkadasımınkide 2010 bende olmuyo sorun 90 da falan gidiyorum bende uzun yolda ama arkadasımınki 10 defa kırıldı işte :D 2011 den sonrasımı balansörlü bu arada 2011 lerde balansörlümü yoksa daytona son kararım :D
    Daytona'naların tamamı blansörlü yeni motora sahip
    virago'yu bende çok severim ama özellikle onla ilğili yorum yapmadım sonra taraflısın diyorlar karar verdiğne göre virago bence çok güzel zamanının en iyi makinası olmasına rağmen o kadar yaşlı hiçbir makinaya kolay kolay güvenemem ve gerektiği zaman parça sorunu mutlaka olacaktır en güzeli çinde olsa hala piyasada geçerli yüksek model makinaya binmek hayırlısı olsun

ereneren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

erenacikgoz
    antrenör
     250 spyder
     Ankara/Mamak
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Daytona'naların tamamı blansörlü yeni motora sahip
    virago'yu bende çok severim ama özellikle onla ilğili yorum yapmadım sonra taraflısın diyorlar karar verdiğne göre virago bence çok güzel zamanının en iyi makinası olmasına rağmen o kadar yaşlı hiçbir makinaya kolay kolay güvenemem ve gerektiği zaman parça sorunu mutlaka olacaktır en güzeli çinde olsa hala piyasada geçerli yüksek model makinaya binmek hayırlısı olsun
    aynen abi yamahada olsa bi garantisi olmicak cok eski oldugundan ve sorunları illaki cıkcak kaç yasında alet bi tanıdıgım turan güneşteki harleyin müdürüyle görüştü o bile regali önerdi ikinci eldende en kolay satılcak motorlardan biri dedi daytona yüksek model olcak doğru ve motora iyi bakıyorum bakmayada devam ettiğim sürece hiç yolda bırakmaz bu 150 de hiç bırakmadı sadece artık biraz daha güç ve uzun yolda 100 120 bana yeter rahat gidim o hızlarda istiyorum okadar parçasıda 150 liklerden daha kaliteli oluyo spyder ve daytonanın

erenacikgoz
    antrenör
     250 spyder
     Ankara/Mamak
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    birde aklıma takılan soru kronik problemi falan varmı daytonaların bi ilanda gördüm adam krank problemi yapıyo illaki ben yaptırdım alacak kişinin sıkıntısı kalmadı falan kronik sorunu sorun cıkaran bişeyleri varmı kesin kararlıyım kendi motorumu satınca 350 daytona alıyorumda :D

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,922
    Beğenilmiş
    7,147
    birde aklıma takılan soru kronik problemi falan varmı daytonaların bi ilanda gördüm adam krank problemi yapıyo illaki ben yaptırdım alacak kişinin sıkıntısı kalmadı falan kronik sorunu sorun cıkaran bişeyleri varmı kesin kararlıyım kendi motorumu satınca 350 daytona alıyorumda :D
    Eren o ilanı Bende okudum sadece 350 cc de 2011 modelde 1-2 makinada krank vuruntu sesi oldu ama kronik bir durum değil diğer modellerde öyle bir durum olmadı

erenacikgoz
    antrenör
     250 spyder
     Ankara/Mamak
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Eren o ilanı Bende okudum sadece 2011 model 1-2 makinafa krank vuruntu sesi oldu ama kronik bir durum değil diğer modellerde öyle bir durum olmadı
    anladım abi :D bide bu depo yanında alevli olanla sadece amblem olan var 2011 den sonrası yani 2012 lerdemi sadece amblem var ve en aşşa kaç model daytona önerirsin abi :D

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,922
    Beğenilmiş
    7,147
    anladım abi :D bide bu depo yanında alevli olanla sadece amblem olan var 2011 den sonrası yani 2012 lerdemi sadece amblem var ve en aşşa kaç model daytona önerirsin abi :D
    Alev deseni Daytona da yok spyder de var Daytona da 2011 modelde hatırladığım kadarıyla depoda hiç yazı desen arma yok Daytona 350 cc için krank'a kafam takılmasın dersen 2012 ve üstüne bak onlarda krankla ilği bir sıkıntı olmadı

erenacikgoz
    antrenör
     250 spyder
     Ankara/Mamak
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Alev deseni Daytona da yok spyder de var Daytona da 2011 modelde hatırladığım kadarıyla depoda hiç yazı desen arma yok Daytona 350 cc için krank'a kafam takılmasın desen 2012 ve üstüne bak onlarda krankla ilği bir sıkıntı olmadı
    tamam abi sadece amblem yeter alev güzel değil :D 2012 bakarım bide benim motora alıcı cıksa tabi çoğu kişi bu havada sürmüyo motor ben devam ama :D

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)