Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 20 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,902
    Beğenilmiş
    7,144
    Alıntı ereneren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    anladım herkese bilgiler için çok teşekkürler kesinlikle sorun cıkaran orası burası gevşeyen kırılan motor değil diyosunuz :D bakmazsan her motor sıkıntı cıkarır onu biliyorum ikisiylede uzun yolda 100 120 rahatca ufacık yokuslarda öksürmeden teklemeden hız düşürmeden gidebilceksem sorun yok ve vergi işini düşünmemiştim evet azıcık tork için fazla vergi ödemiş olurum su an vergileri kaç tl acaba yakıtları nasıl onlarıda yazabilirmisiniz ve kendi motorumu satınca elimdeki para falan 7 7500civarı bütcem olcak en düşük 2012 model alim diyorum daytona 250 mi önerirsiniz
    Eren 350 cc nin vergisi 650 cc ile aynı malesef 250 cc nin 2 katı alttaki tabloya bakarsın takıldığın konu olan 120 km ile titreşimsiz gidebilirsin orası burası gevşemez çünki kranktaki balansöz titreşimi yok denecek kadar aza indiriyor
    yakıt kullanıma göre değişir 2 makinada ortalama 100 km 4 - 4.5 litre yakar

ereneren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

erenacikgoz
    antrenör
     250 spyder
     Ankara/Mamak
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eren 350 cc nin vergisi 650 cc ile aynı malesef 250 cc nin 2 katı alttaki tabloya bakarsın takıldığın konu olan 120 km ile titreşimsiz gidebilirsin orası burası gevşemez çünki kranktaki balansöz titreşimi yok denecek kadar aza indiriyor
    yakıt kullanıma göre değişir 2 makinada ortalama 100 km 4 - 4.5 litre yakar

ozaman 250 daytona önceliğim 2012 model falan hatta ihtiyactan satmak isteyen arkadaslar motorsuz kalmamak istiyolarsa üstünü tamamlarım takas edebiliriz gecen birisi öyle msj attı buraya üyeymiş arkadasda 350 daytona 2011 8bin dedi ama anlaşamadık

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)