Hoş geldin. Ben de 10 gün önce aynı heyecan içindeydim. Rüzgarı hissedince yanında yatasın gelecek. Kazasız belasız bir şekilde mutlu günlerine sürmen dileği ile...
Kask konusunda güvenlik ön planda diye düşünerek bütçeme göre seçim yaptım. mont ise rüzgar ve yağmur geçirmez özellikte olan içi çıkarılabilir tercih ettim. ancak internet daha uygun. önce mağazaları dolaşıp bilgi aldım. kafa ve bedenime göre değişik montlar denedim. tabii kaskı da ... sonra internette model ve renk seçip aldım. Bilinen mağazalar ve internet mağazaları fiyatları biraz yüksek. onun için tavsiyem tüm arama sonuçlarındaki değişik mağazalara bakman. babaeskiden telefon ile aldım. kargo bedavaya geldi (kargo bedeli az tutmuyor) ve biraz indirim yaptılar en ucuzu diye aldım ancak konya da aynı montu daha ucuza buldum.Araştırma yapmak gerekli. onun için tek yerden almak en iyisi bence. Ama önce denemen gerekli çünkü özellikle montlar göründüğü gibi değil. giyince ağırlığını hissedeceksin. ayanada kendine bak birde motoru bir yere koyunca çarşıda ya iş için gezebileceğin mont mu olmalı karar verebilirsin. beden kararından sonra model ve internette fiyat arama...sonra rüzgar seninle. eldiven ve dizlik almanı tavsiye ederim. Kolay gelsin burada marka ve mağaza ismi paylaşmadığım için yazamadım. e posta atarsan cevaplarım :drmahoo@yahoo.com

harley davidson xl883
Tekirdağ
B Rh (+)