İyi akşamlaarBaşlıktan da anlaşılacağı üzere 2006 model t gidon 30 bin civarı 3500 liraya bir makina var.( Dikey radyatör tek fanlı model.) Yakın arkadaşımın makina. Motorun içi açıldı bakıldı, tertemiz. Çizilen hasar gören parçalar sıfır olarak değişecek. Bu model hakkında yazılan bütün yazıları hemen hemen okudum. Ekleyecek bişeylerinizin olduğunu düşünüyorum. Yakıt tüketimi, uzun yol meselesi, yedek parça fiyatları vs gibi tavsiyeleriniz, sevmediğiniz kronik arızaları vs gibi bilgi almak istiyorum. Birkaç sene sonra satıp cc yükseltmek istesem ne kadar zorlanırım, ve aklıma gelmeyen daha birçok soru
Umarım derdimi anlatabilmişimdir. Ayriyeten uzun mesaj okumayı severim, elinizi korkak alıştırmayın rica etsem
![]()

DD 250e-9b
Samsun
A Rh (+)
Başlıktan da anlaşılacağı üzere 2006 model t gidon 30 bin civarı 3500 liraya bir makina var.( Dikey radyatör tek fanlı model.) Yakın arkadaşımın makina. Motorun içi açıldı bakıldı, tertemiz. Çizilen hasar gören parçalar sıfır olarak değişecek. Bu model hakkında yazılan bütün yazıları hemen hemen okudum. Ekleyecek bişeylerinizin olduğunu düşünüyorum. Yakıt tüketimi, uzun yol meselesi, yedek parça fiyatları vs gibi tavsiyeleriniz, sevmediğiniz kronik arızaları vs gibi bilgi almak istiyorum. Birkaç sene sonra satıp cc yükseltmek istesem ne kadar zorlanırım, ve aklıma gelmeyen daha birçok soru