| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
RR Daytona 250cc Beyaz
Antalya
AB Rh (+)Dragstarla Daytona arasında o kadar bariz tasarım ve tarz farkı var ki... Yani üstüne şu kadar koy git şu markayı al diye konuşçaksak zaten burda niye Daytona fiyatı tartışıyoruz bu da ayrı ;)
Dragstar almak isteseydim onun fiyatını araştırıyor olurdum galiba ;)
Yamaha XVS 650 A Dragstar
gaziantep
A Rh (-)Tasarım farkı olduğu doğrudur hatta kimine göre tipi şekli daha bile güzeldir bunlar elbette kişisel zevktir yorum yapılacak tarafı da yoktur. Ama 14.000 TL gibi rakamlar konuşulunca bende o örneği verdim.
Zira alacağınız motorun önceden sahibi olmuş biri olarak asla o fiyatlara değmeyecek bir motor olduğunu söyleyebilecek tecrübem var ve bunu vurgulama amaçlıydı verdiğim örnek.
İstediğiniz motorun fiyatını araştırmak sizin bileceğiniz iştir burası forum ortamı ve bende görüşümü söyledim. Nüktedanlık yapmanızı gerektirecek, galibalı cümleler kurmanızı sağlayacak bir durum yoktur.
Zaten lafın muhatabı siz de değilsiniz potenza dan alıntı yaptım.
RR Daytona 250cc Beyaz
Antalya
AB Rh (+)Kusura bakmayın sanırım kabalık ettim. Kötü niyetim yoktu. Gülerek yazmamın sebebi de kötü niyet olmadığını belirtmekti... Tekrar özür dilerim... @mehmet_m
DD350E-6 Spyder
İstanbul
0 Rh (-)Selam. Bodrum bayisine 3 adet motor vardır aralık ayında. Belki elinde daha halen duruyordur. 2014 fiyatı ile satabilir diye düşünüyorum. Oranın sahibi benim arkadaşım. Adı Ferhat. İsterseniz ben görüşür size bilgi aktara bilirim.
DD350E-6 Spyder
İstanbul
0 Rh (-)
RR Daytona 250cc Beyaz
Antalya
AB Rh (+)Dün gece gene rüyamda beyaz çelik atımla yolları aşondırıyordum... Hayırdır bakalım)) ALAMADIM HALAAAAAA!!! Alırım inşallah en kısa zamanda ;)
Gitti kuzucuk..
İstanbul - Göztepe (Anadolu Yakası)
0 Rh (+)Uğur Abim rica ederim, önceliğimiz her zaman iş
Benim için zaman ayırmanız bile yeter, teşekkür ederim, ne zaman müsait olursanız
Evet Dragstar, shadow , intruder vs.. tabiki daha iyidir ama ben zaten bu rakamlara bile çok zor çıkabiliyorum. + raptor 2.motor olacak nasipse, dolayısıyla çok fazla açılmak istemiyorum.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)