| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
regal raptor dd250 e9
İstanbul - Bahçelievler (Avrupa Yakası)
B Rh (+)öncelikle merhaba bende daha burda yeniyim temiz bir regal buldum. sevdiğimiz bir abimizle anlaştık , iyide oldu .ben gördümki bu motorlara özen gösterir bakımını eksik etmezsen diriliğini koruyor. ayrıca özgürr adlı kullanııcı özgür abide olan daytona 350 yi de geçen haftaki buluşmada gördüm çok estetik ve sesiyle çok çekici bir motor olduğunu belli ediyor. kısacası regal para verilecek iyi bir makina.

BMW R1200GS
İstanbul - Büyükçekmece
0 Rh (+)Korhan hoşgeldin. Senin yazdıklarına bakarak karar verme konusunda çok fazla zorlanacağına ihtimal vermiyorum.
Şimdiden Beyaz Daytonan hayırlı olsun diyorum.
Fuar için fazla bir zaman kalmadı. Havalar fırsat vermediği için bir buluşma organize edilemiyor. Fakat fuarda hep bir arada olacağız.
Senin de aklındaki soru işaretlerinin silinmesi için binip üzerine bir test sürüşü yapman yeterli olacaktır.
Hep söylediğim birşeyi tekrar edeceğim ama bizim millet olarak en büyük özelliğimiz "Hakkında hiç bir şey bilmediğimiz konular üzerinde, biliyormuş gibi konuşmamız ve ahkam kesmemiz"
En güzeli imkanın var dene ve kendin gör. Yazdıklarına bakarak, bunu anlayacak tecrübe ve donanıma sahip biri olduğunu düşünüyorum.
Honda-Shadow 750
İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Aramıza hoşgeldin Korhan abi.Bende RR almadan önce çok söylediler çinden uzak dur falan filan diye ama inatla RR aldım ve motorum 14 bin kmde.Çok şükür bir sıkıntı çıkarmadı.O laf eden insanlara Eskişehir'e motorla gittim dediğim zaman hepsinin ağzı açık kalıyor.![]()
Gitti kuzucuk..
İstanbul - Göztepe (Anadolu Yakası)
0 Rh (+)Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim sıcak karşılamanız için...
Evet,ben youtube dan kısa paylaşımlarını da izledim..Bizim millet maalesef işte,meydanı boş buluyor,insanın şevkini kırıyor.
Birşeye heves ediyorsun hemen başlıyorlar konuşmaya.O nedendendir ki buraya,bu makineleri kullanan ve onları iyi tanıyan insanların arasına katılmak istedim..
Herkese selamlar...kazasız sürüşler dilerim...![]()
R.R. Daytona 250cc
Ankara
A Rh (+)
Honda VF750C MAGNA
Bursa
0 Rh (+)Korhan hocam hoş geldiniz, bende forumda yenilerdenim ve motor konusunda çok söz edemeyeceğim fakat bende de Beyaz Daytona 250 var. İlk gördüğümde sizin hissetiklerinizi hissettim sanırım ve bulduğum temiz bir makinayı satın aldım. Havalar şu sıralar biraz sert olsa da bindiğim günlerde motorumdan inanılmaz keyif alıyorum, neredeyse alt sokaktaki ekmek fırınına bile motorla gidesim var.
En kısa sürede kararınızı verirsiniz ve sizleri de RR üzerinde yollarda görürüz inşallah.
Tekerleğinize taş değmesin...

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)Korhan kardeşim aramıza hoş geldin . Grubumuza hoş bir yazıyla merhaba demişsinbu arada ben bir ara honda vfr almaya niyetlenmiştim ama chopper ruhu içime işlediği için sadece bir heves olarak geldi gitti. Diğer marka modellere göre chopper çok farklı bir ruhu var. Anlatılmaz yaşanır cinsten bende sancaktepede oturuyorum ümraniyede çalışıyorum bir ara vakit bulursan ara beni 0532 737 45 26 buluşup muhabbet edelim. Zaten tecrübeli bir arkadaşsın motor konusunda kısa sürede doğru kararı vericeğinden eminim.
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
Gitti kuzucuk..
İstanbul - Göztepe (Anadolu Yakası)
0 Rh (+)sayın kurucu başkanım,hoşbulduk.
Ben uzun süre takip ettim sitenizi bir misafir olarak, kafamdaki soruların en doğru cevaplarını burada bulabileceğimi anladım ve üye oldum.
Celil Bey ve senin mesajlarını daha dikkatli okudum, gördüğüm kadarıyla her sorunun cevabı var sizlerde ve diğer arkadaşlarda.
Aslında biliyor musun, ben eskiden chopper/cruiser kullanıcıların yanından geçerken,yada onlar benim yanımdan geçerken içimden hep ''ne anlıyor bunlar böyle motorlardan pata pata pat,tın tın gidiyorlar bir havalar filan,ne güç var ne bişey vs vs..'' derdim içimden...
Ama ne zaman o beyaz daytona ya oturdum,''ya ne keyifli oturuşu var,buna güzel lastik,iyi buji birde güzel yağ koyduk mu daha ne olur'' dedim içimden.Ve o zaman anladım bu tarz motorlara binenlerin ne hissettiklerini.
Meğer biz yarış atı gibi o virajdan diğer viraja kan ter içinde kastırırken,bu motorları kullananlar keyiflerine keyif katıyormuş dedim...Evet vfr nin tarzı daha farklı ama kilometreler sonra üzerinden inince,tahminimce regal den inmek gibi olmuyor,yoruyor insanı...Diğer taraftan regalde yoga seansından çıkmış gibi oluyordur sanırım insan...
Numaranı kaydettim,en kısa zamanda yanına gelmek isterim tabii ki.
Selamlar...![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)