üyelerimizin arasında bir sigortacı veya sigortacı bir tanıdığınız varsa bu plakanın sahibi ve trafiğe kayıtlı adres tespit edilebilinir.

komutanlarım kızacak ama ön camımdaki yazıdan dolayı ben trafikte böyle sorunlar yaşamıyorum. hatta yanımdan geçenler yazıyı görünce daha şirin gözükmek için sırıtıyorlar.

İşverenimin ilginç bir huyu var.kullandığımız araç Range Rover. normal araçlardan 35 cm daha geniş.normalde ara sokaklarda sorun yaşamıyoruz.ancak garip şekilde açığa park eden birisi yüzünden geçemediğimiz durumlarda bir düğmeye basarak extradan 15 cm extra yükseliyor. lastiklerini aracın lastiklerine denk getirip direksiyonu çevirdiği vakit aracı resmen kaldırıma çakıyor. önceki kullandığım araç Kia sorento jeep ti ve bu araç 1800 kilodur arkadaşlar. bunu bile sinek gibi kaldırıma yapıştırdı. Range rover da çok ilginç bir hidrolik sistem var.ancak genelde lastik lastiğe denk gelmezse diğer aracın kaportasında hatırı sayılır göçük oluyor.ve ilginçtir devamlı aynı yere park eden bu gibi araçlar bir daha bu tarz park yapmıyor ( bir düzine kadar araçta denemiştir)
Bu durumdan vicdai olarak rahatsız oluyorum.neticede insanlara maddi zarar veriyoruz. ancak işverenim oralı bile değil.

Rahmetli ağabeyimin bana verdiği bir tavsiye var. her zaman kontakt anahtarını çevirdiğim vakit bu sözü söylerim " Trafikte herkez deli, bir ben akıllıyım" bizler trafikte ulaşmakistediğimiz yere gitmenin derdindeyiz taksicisi , halk otobüsü, dolmuşlar yolcu alma derdinde bu yüzden bu tür araçların yaptıklarına şasırmıyorum. benim asıl inip kavga ettiklerim "sen benim kim olduğumu biliyormusun'cular" .işte bunlara sopa şart.bu yüzden aksesuar görünümlü bir sopa tasarlamak farz oldu.