Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 4 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci ... 234
Toplam 35 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 35 arasi kadar sonuc gösteriliyor

carvalho - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Selçuk Tanrıverdi
    At Hırsızı
     BMW GS 1200 ADV
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8
    Raptorerdemcix, öncelikle hoşgeldin arkadaşım. Umarım iyi vakit geçirirsin ve dostluğumuza ortak olursun. Kendini tanıtma yazını okudum ama pek detaylandırmamışsın.

Mesajına cevap verdiğin arkadaş yazıyı Temmuz'da yazmış Sitenin yenisi olduğun için uyarayım dedim, avatarların üstüne denk gelen yerde mesajın gönderilme tarihi var.
    yol yapalım yol

Mehmet Aksu
    Muhasebe ve Finansman
     Regal Raptor DD250E
     Ankara
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    3
    Altuğ geçmiş olsun
    Bana da yaptı artistin biri önüme kırdı kasti olarak dedim öyle olmaz böyle olur bende kaçmadım aksi ona doğru kırdım herifin sağından bir çaktım ön fardan yan kapılardan arka stopa kadar hoşaf.
    Durdu indi gittim yanına baktım çakır keyif dedim öyle artistlik yapılmaz verdim kaburga kemiklerini eline, polis geldi aldı götürdü attı içeri, başladı ağlamaya dedim davacı değilim ne uğraşacam, baktım benim arabada bişey yok, benim demir tampon, vazifesini yapmış hehe. Çıktım dışarı o da geldi başladı özürler falan. Sonra bir iki daha aradı tabii 2 ay da sargılı gezmiş. Dinzisiz hakkından Aksu gelir. hehe.
    Altuğ 06 BE 2248 Kango nun rengi nedir. Belki denk gelirse yolda falan bir selam veririm belki.

altug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

A.Altuğ ASARLIOĞLU
    Mühendis
     REGAL RAPTOR
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı carvalho Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Raptorerdemcix, öncelikle hoşgeldin arkadaşım. Umarım iyi vakit geçirirsin ve dostluğumuza ortak olursun. Kendini tanıtma yazını okudum ama pek detaylandırmamışsın.

Mesajına cevap verdiğin arkadaş yazıyı Temmuz'da yazmış Sitenin yenisi olduğun için uyarayım dedim, avatarların üstüne denk gelen yerde mesajın gönderilme tarihi var.

Aksu baba ,

mevzu çok eski . Temmuz ayında oldu. Bu arada arkadaşı bulduk.(peder bey sağolsun). benim arabanın masrafının 2 katı kadar trafik cezası ödedi.
    GRİ KUZU 06 BA 0660

TAŞLAR TEKERİMİZDEN UZAK DURSUN

dinyeper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

oktay saglam
    Makina Mühendisi
     Regal Raptor DD-250 E-9B
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Altuğ cum geçmiş olsun ya!Bilirim durumu benzeri bi olayda ben cepaya girerken başıma geldi.Çoksinir bozucu bi olay.Allah bu hödüklerden hepimizi korusun.Şu vasıta kullanmanın edebini ne zaman öğreneceğiza bilmiyorum.Trafikte bu gurur niye?Neden?Kurallara uy , saygılı ol sür arabanı var mı daha ötesi.
    Bu arada plakayıda yazdım hafızaya
    Tekrar geçmiş olsun Altuğcum yapacağımız bişey olursa haberleşelim...
    No MoRe BeTs...!

OkTaY
    ANKARA/AYRANCI

RızaHoşgör - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

RIZA HOŞGÖR
    Serbest Meslek
     RR 2007
     Çanakkale
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Alıntı infinitedreams Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Altug;

Servis şoförünü kurtarman, o stres anında buna öncelik vermen takdir edilmesi gereken bir davranış. O adam ve insanlık adına teşekkür ediyorum sana.

Arkadan ceza yazdırma işine gelince.
    Benim öncelikli tercihim bu adamları deliler gibi dövmektir. Bunu tasvip etmeyenler var tabii ki... hatta ben de kavgaya uzak bir adamımdır ama suratlarına iyi bir iz bırakmak ve her aynaya baktıklarında bu olayı hatırlamalarını sağlamak insanlığa yapılan bir hizmettir diye düşünüyorum.
    E adam kaçtıysa ve senin elinde de onu farklı bir şekilde cezalandırma şansın varsa bunu kullanmana bir şey diyemem. Ben olsam muhtemelen aynı şeyi yapardım ama olmazsa almaz bir şartla; ne yapıp edip o adamı bulmak ve adresine gelen cezaların sebebinin o günkü hayvanlığı olduğunu söylemek.
    Başına gelen belanın nedenini bilmeyen adam kusurunu da düzeltmez.
    DİKİLİ BİR AĞACINIZ VARMI?

Sayfa 4 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci ... 234

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)