İstanbulda çekilecek tv reklamına reklamcı arkadaşım grup üyesi 9-10 tane chopper motoru olan arkadaş aramamktadır benımle irtibata gececek arkadaş varmıdır bu ekıbı toparlayıp tv reklamında oynıyacak ...acill....
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
RR 350CC SPYDER
ankara
0 Rh (+)İstanbulda çekilecek tv reklamına reklamcı arkadaşım grup üyesi 9-10 tane chopper motoru olan arkadaş aramamktadır benımle irtibata gececek arkadaş varmıdır bu ekıbı toparlayıp tv reklamında oynıyacak ...acill....

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Hakan özelden yazdığım gibi şartlar hakkında detaylı bilgi vermen gerek
(Ayrıca bu başĺığı açmak için açmadan önce bana sorman gerekiyordu)

YAMAHA XVS950A
0 Rh (+)Arkadaşlar bir benzin firmasının reklam çekimi için 6 motor istiyorlar çekimler 9 mart ta yapılacak çekimlere katılacak motorların resmini ve motorcu kıyafetli olmasını istiyorlar biz isimleri ve resimleri firmaya ulaştırınca değerlendirip sonucu bildirecekler
katılmak isteyen arkadaşlar buradan ismini acil yazsın![]()
Honda-Shadow 750
İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Çekim saatleri belli olsaydı net birşey söylerdim.Yarım gün izin alabilirim.Ama tam gün olursa yıllık izin kullanmam gerekir.Ayrıca yıllık iznimi kullandıktan sonra çekimler ertelenirse pek hoş olmaz.![]()

YAMAHA XVS950A
0 Rh (+)Arkadaşlar firmadan gelen son bilgiler
çekimler 9 -19 mart arasında bir tarihte tam gün 4 - 5 saat sürecek çekimler büyükçekmecede olucak bilgiler netleşince haber vericekler![]()
Honda-Shadow 750
İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Abi ben resimleri yollarım ama hafta sonu olursa gidebilirim.Öyle birşey mümkünmü?
Spyder 350
İstanbul - Beylikdüzü (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Ben gelirim
Silahi bilmem ama bos insani seytan doldurur...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)