Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu
Toplam 21 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Rona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Atilla Türkulusu
    memur
     DD350E-6C DAYTONA
     İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4

Fiyatlarrrr.Gözlerim kamaştı.....ne oluyo yaaaa...

Konu Rona tarafından (06.March.2015 Saat 15:59 ) değiştirilmiştir.

Caner Gül
    Mekanik Proje Tasarım
     Yamaha XVS950 A Midnight Star
     Ä°stanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    1,074
    Beğenilmiş
    898
    Suyunu çıkardılar artık harbiden ya araba fiyatı be ,resmen insanı motordan da soğutur bunlar

Atilla Türkulusu
    memur
     DD350E-6C DAYTONA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı CaNeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Suyunu çıkardılar artık harbiden ya araba fiyatı be ,resmen insanı motordan da soğutur bunlar

2011 de sıfır 350 Daytonamı bu fiyatın tam olarak yarısına aldım.2500 dolara gelen bir motosikleti bu fiyata satanda Allah korkusu yoktur yaaa.

Caner Gül
    Mekanik Proje Tasarım
     Yamaha XVS950 A Midnight Star
     Ä°stanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    1,074
    Beğenilmiş
    898
    Alıntı Rona Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2011 de sıfır 350 Daytonamı bu fiyatın tam olarak yarısına aldım.2500 dolara gelen bir motosikleti bu fiyata satanda Allah korkusu yoktur yaaa.
    Farka bak abi ya. spyder'ı 6 ay önce taksitli fiyatı 8000 TL ye aldım şimdi 10900 TL diyo yok böle bi manyaklık yemin ederim. Yeterince sıkıntılar yokmuş gibi iyice çekilmez hala getiriyorlar bişeyleri insafsızlık bu ya. Bizde motorsikletlerle ÖTV kaldırılsın diye imza veriyoruz sanki bişey değişcekmiş gibi sadece kendimizi kandırıyoruz..

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Doviz farkı herşeyi ikiye katlıyor bu rakam artışları sadece RR da değil tüm markalarda var malesef tabi 14 bin kabul edilemez bir rakam :(

D-Black_TR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mahmut Demir
    Sİstem Mühendisi
     Kuba Superlight 200cc
     İStanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    herkeze merhabalar.
    ben geçen aralıkda daytona alacakdım,motora ilk başlangıcım olacakdı ancak çeşitli sebeblerden param çıkışmadı,o dönem sağolsun yüksel abi çok ilgilendi benimle 8400 fiyat vermişdi ama toparlayamamışdım.
    sonradan ise kader beni bir başka choper markası olan macar menşeyli keeway (şimdiki adı ile kuba motorda üretiliyor) 200 cc motor aldım.Gis akademide eğitim gördükden sonrada yollardayım şimdi.

forumunuza motor almadan önce üye olmuşdum ve regal almama rağmen forumu takip etmeye çalışıyorum,etkinliklerinizide bakıyorum arada sonuçda modelller ayrıda olsa dilimiz aynı,o mantık çerçevesinde bakıyorum forumunuza.

fiyatlara gelince ben şahsen kuba motorumu 5400 tlye almışdım şimdi 6000 olmuş sanırsam.
    regalin 14000 olması gerçektne çok saçma bir durum zira kore malı hyosung bir adım önde kalır bu fiyatla.
    bence çin menşeyli bu alt kategori motorları bu fiyatlara vermemek lazım,çevremdeki motor sevdalıları regal almak istiyor ama fiyatalrı el yakıyor,bu seferde japoncular farklı japon modelleri alın diyip regale meyilli olanların yolunu kesiyor

kısaca ülkemiz motor fiyat polistikası çok acımasız ve orantısız.bu şekilde piyasa zaten canlanmaz.
    ancak bir rivayete görede ötv lerin kalkacağı yönünde dedikodularda var (bir dergi ajansında bilgi işlem müdürüyüm,haliyle çok şeylere tanık oluyoruz),bu olursa piyasa allak bullak olur yine.

kısacası bende düz mantık 14 bin regale vermezdim,yani gerçekten üstüne 3-4 bin koyup daha iyi markalara yönelmek düşüncem olurdu.burda kur farkı vs bence geri planda,regaller ülkemize çok pahalıdan geliyor bunu kabul etmek lazım.zaten ülkmeizde ciddi bir chopper motor eksikliği var,burda çin tarafında regaller,sks ler ve kuba motorlar var düşük cc lerde ,mesela benim hayalim yamaha bolt oda 29 bin oldu.yani her halükarda motor piyasasının normal ücretleri ile ötv leri adaletsiz.bilmem kaç cc den sonrası %38 altı 18..böyle saçmalıklarla motor almak isteyenler elbette geri adım atacaklar...şimdi aldığım motorun kıymetini daha iyi anlıyorum,sizde görün yani ateş pahası oldu herşey..

Potenza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Korhan B.
    End.Müh.
     Gitti kuzucuk..
     İstanbul - Göztepe (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Evet maalesef, şu an Regal de gibi gözüken fiyat artışı, diğer markalara da yansıyacaktır..
    Adolf Hitler in toplama kampların da hep şu yazarmış: ''Arbeit macht frei''
    Yani çalışmak özgür yapar...
    Maalesef dünyadaki ekonomik gelişimler, Amerika' nın yakın vadede faiz arttırımına gidişi, tarım dışı istihdam oranı ve ülkemize dönersek, tüketim toplumu oluşumuz, beceriden uzak diplomasi ve siyasi anlayış başta Usd kuru olmak üzere diğer eu,pound vs gibi kurların TL karşısında değer kazanmasına sebep oluyor.

Bizlerde bir vatandaş, bir son tüketici olarak hak etmememize rağmen nasibimizi alıyoruz.

Haliyle ne Çinli markası kalıyor ne başkası....Şimdi bakın izleyin, hyosung ta, mondial de,kanuni de kuba da vs vs de yakın zamanda hoplatırlar fiyatı...
    Yazık... çok yazık..
    Koç 'un bile ''çocuklarımın geleceğini pek parlak göremiyorum'' dediği bir dönemde ben daha ne diyeyim....
    Ederinden fazla değer, adamı soytarı eder...(Kertenkele)

D-Black_TR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mahmut Demir
    Sİstem Mühendisi
     Kuba Superlight 200cc
     İStanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Potenza Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet maalesef, şu an Regal de gibi gözüken fiyat artışı, diğer markalara da yansıyacaktır..
    Adolf Hitler in toplama kampların da hep şu yazarmış: ''Arbeit macht frei''
    Yani çalışmak özgür yapar...
    Maalesef dünyadaki ekonomik gelişimler, Amerika' nın yakın vadede faiz arttırımına gidişi, tarım dışı istihdam oranı ve ülkemize dönersek, tüketim toplumu oluşumuz, beceriden uzak diplomasi ve siyasi anlayış başta Usd kuru olmak üzere diğer eu,pound vs gibi kurların TL karşısında değer kazanmasına sebep oluyor.

Bizlerde bir vatandaş, bir son tüketici olarak hak etmememize rağmen nasibimizi alıyoruz.

Haliyle ne Çinli markası kalıyor ne başkası....Şimdi bakın izleyin, hyosung ta, mondial de,kanuni de kuba da vs vs de yakın zamanda hoplatırlar fiyatı...
    Yazık... çok yazık..
    Koç 'un bile ''çocuklarımın geleceğini pek parlak göremiyorum'' dediği bir dönemde ben daha ne diyeyim....
    global anlamda dedikleriniz doğru,dünya ekonomisiyle çok oynuyorlar ve bunları yapanlarda dünya geneline hakim olan büyük aileler,adına ister masonlar diyin ister ilmunati aynı yola çıkıyor zaten.o konulara girersek çıkamayız ancak ben koç ailesinin o lafına asla itimat etmiyorum,zaten o aileye itimadım yok zira o lafı etmelerinin tek sebebi keselerini dolduracak kanaların bir şekilde içerden yada dışardan kapatılmasından kaynaklı.yıllar boyunca koç ve onun gibi büyük aileler ayakda durabilmek adına devleti kullandı.çıkarları uğruna devletin iç kaynaklarını birer birer kullanıp vergisinide ödemedi,okul yaptı hastane yaptı,devede kulak bile değil ve yaptıklarından da parada kazandılar..birde utanmadan bu ülkenin geleceği yok diyorlar..

kısacası ülkemizde oynanan oyunlar türkiyenin 2023e gelememesini sağlamak amaçlıdır zira bu ülke kurulduğunda çok büyük fedakarlıklar edildi,bayrağımızın dünyada tanınması için gizli anlaşmalar yapıldı 100 yıllık olarak ve o 100 yıl içerisindede bu ülke yıkılmak,bölündürülmek istendi,isteniyor.atatürkün 10.yıl nutkunda herşey açık aslında.o konuşma sadece ülke insanına sesleniş değildi,dünyaya bir başkaldırı bir anlamda "biz türküz lan,100 sene ambargo koynasız ne yazar" anlamı taşıyordu.bunun bilincini kaybettik biz...uçkurumuza düştük ülke genelinde.değerlerimizi kaybettik ve buda emperyal güçlerin ekmeğine yağ sürdü.soruyorum şuanki gençliğin düşündüğü,peşinde koşturdu şeyler neler?

o yüzdendirki 35 yıllık hayatımda amerikan ve ingiliz hiç bir ürün kullanmamaya çalışıyorum.bu ülkeleri anımsatacak şeylerden uzak duruyorum.harleyede karşıyım trumph'da ...güzel makineler,harika aletler hatta bugün işyerimize bir arkadaş geldi vrod modeli ile,gittim baktım üstüne oturup çalıştırdım filan,ama bu kadar,ötesi yok.nefsimisi terbiye ettik diyelim
    bu zihniyette kaç kişi varki? dolar artıyorsa işte bizimde bunda payımız çok çok büyük bunuda unutmamak lazım.biz istiyoruzki oturalım,devlet bize baksın,etsin bedavadan yaşayalım..öyle br ülke varsa gidelim ama işte biz bu toparklara o kadar aşığızki gerekirse alacağımız motordan vazgeçip bu pahalılıkda yaşamaya devam ediyoruz....parası cebinde olupda geleceğimiz yok düşüncesi ile terbiyesizlik etmiyoruz..

neyse can sıkıntısından yine yazdık çizdik,kusura bakmayın..

Potenza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Korhan B.
    End.Müh.
     Gitti kuzucuk..
     İstanbul - Göztepe (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı D-Black_TR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    global anlamda dedikleriniz doğru,dünya ekonomisiyle çok oynuyorlar ve bunları yapanlarda dünya geneline hakim olan büyük aileler,adına ister masonlar diyin ister ilmunati aynı yola çıkıyor zaten.o konulara girersek çıkamayız ancak ben koç ailesinin o lafına asla itimat etmiyorum,zaten o aileye itimadım yok zira o lafı etmelerinin tek sebebi keselerini dolduracak kanaların bir şekilde içerden yada dışardan kapatılmasından kaynaklı.yıllar boyunca koç ve onun gibi büyük aileler ayakda durabilmek adına devleti kullandı.çıkarları uğruna devletin iç kaynaklarını birer birer kullanıp vergisinide ödemedi,okul yaptı hastane yaptı,devede kulak bile değil ve yaptıklarından da parada kazandılar..birde utanmadan bu ülkenin geleceği yok diyorlar..

kısacası ülkemizde oynanan oyunlar türkiyenin 2023e gelememesini sağlamak amaçlıdır zira bu ülke kurulduğunda çok büyük fedakarlıklar edildi,bayrağımızın dünyada tanınması için gizli anlaşmalar yapıldı 100 yıllık olarak ve o 100 yıl içerisindede bu ülke yıkılmak,bölündürülmek istendi,isteniyor.atatürkün 10.yıl nutkunda herşey açık aslında.o konuşma sadece ülke insanına sesleniş değildi,dünyaya bir başkaldırı bir anlamda "biz türküz lan,100 sene ambargo koynasız ne yazar" anlamı taşıyordu.bunun bilincini kaybettik biz...uçkurumuza düştük ülke genelinde.değerlerimizi kaybettik ve buda emperyal güçlerin ekmeğine yağ sürdü.soruyorum şuanki gençliğin düşündüğü,peşinde koşturdu şeyler neler?

o yüzdendirki 35 yıllık hayatımda amerikan ve ingiliz hiç bir ürün kullanmamaya çalışıyorum.bu ülkeleri anımsatacak şeylerden uzak duruyorum.harleyede karşıyım trumph'da ...güzel makineler,harika aletler hatta bugün işyerimize bir arkadaş geldi vrod modeli ile,gittim baktım üstüne oturup çalıştırdım filan,ama bu kadar,ötesi yok.nefsimisi terbiye ettik diyelim
    bu zihniyette kaç kişi varki? dolar artıyorsa işte bizimde bunda payımız çok çok büyük bunuda unutmamak lazım.biz istiyoruzki oturalım,devlet bize baksın,etsin bedavadan yaşayalım..öyle br ülke varsa gidelim ama işte biz bu toparklara o kadar aşığızki gerekirse alacağımız motordan vazgeçip bu pahalılıkda yaşamaya devam ediyoruz....parası cebinde olupda geleceğimiz yok düşüncesi ile terbiyesizlik etmiyoruz..

neyse can sıkıntısından yine yazdık çizdik,kusura bakmayın..
    %100 katılıyorum arkadaşım, ağzına sağlık.
    Bende o sinsi iki ülkenin mallarından mümkünce uzak duruyorum.
    Ama sen, ben ve bizim gibi düşünenler ne kadar uzak kalsak ta mikrop gibiler bunlar, kazandığımız parada, aldığımız maaşta bile haraçları var maalesef..

Hepimiz bu güzel vatanın evlatları olarak, manevi değerlerimize daha çok sahip çıkmalı, bizden sonrakilere de bu Çanakkale ruhunu aşılamalıyız, umarım herşey güzel olur..

(biraz konu dışına çıktım, yöneticilerin affına sığınıyorum konumuza geri dönelim )
    Ederinden fazla değer, adamı soytarı eder...(Kertenkele)

Atilla Türkulusu
    memur
     DD350E-6C DAYTONA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı Potenza Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    %100 katılıyorum arkadaşım, ağzına sağlık.
    Bende o sinsi iki ülkenin mallarından mümkünce uzak duruyorum.
    Ama sen, ben ve bizim gibi düşünenler ne kadar uzak kalsak ta mikrop gibiler bunlar, kazandığımız parada, aldığımız maaşta bile haraçları var maalesef..

Hepimiz bu güzel vatanın evlatları olarak, manevi değerlerimize daha çok sahip çıkmalı, bizden sonrakilere de bu Çanakkale ruhunu aşılamalıyız, umarım herşey güzel olur..

(biraz konu dışına çıktım, yöneticilerin affına sığınıyorum konumuza geri dönelim )
    Çanakkale ruhu bu ülkede wilson yardımıyla el fatiha olmuştur.Atatürk'ün yok ettiği emperyalizmin kucağına oturup kalkamamışız.işin özü bu.

O iki sinsi ülkenin malını kullanmayacağım dediniz fakat şöyle bir düşünecek olursak.Japon malı veya kore malı aldık diyelim,tarihe bakacak olursak her iki ülkede o sinsi ülkelerin sömürgesi hala.Sonuç yine aynı.Çin'e bakacak olursak karşısında o iki sinsi ülke olmaz ise asıl görün siz emperyalizm nasıl olur.Çünkü 1.366.630.000 insanın beslenmesi gerekiyor.
    Her iki tarafta b..lu değnek.
    Şu zamandan sonra ülkenin Atatürk gibi vatansever bir lidere ihtiyacı vardır.Dipten gelip mevcutlar ekarte etmesi temizlemezi ve devleti yeniden yapılandırması gerekmektedir ki gereken sanayi,tarım ve denizcilik atılımlarını yapabilsin bu ülke.Bunlar olmadığı taktirde çooook konuşuruz biz.Tekeriniz düz bassın arkadaşlar.

Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)