Motorumu çok seviyorum ve bu şartlarda gittiği yere kadar kullanmaya devam edeceğim kesin.
Bu rakamlara insan ileride model yükseltmeye cesaret bile edemez...
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

BMW R1200GS
İstanbul - Büyükçekmece
0 Rh (+)Motorumu çok seviyorum ve bu şartlarda gittiği yere kadar kullanmaya devam edeceğim kesin.
Bu rakamlara insan ileride model yükseltmeye cesaret bile edemez...
DD350E-6C DAYTONA
İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Çanakkale ruhu bu ülkede wilson yardımıyla el fatiha olmuştur.Atatürk'ün yok ettiği emperyalizmin kucağına oturup kalkamamışız.işin özü bu.
O iki sinsi ülkenin malını kullanmayacağım dediniz fakat şöyle bir düşünecek olursak.Japon malı veya kore malı aldık diyelim,tarihe bakacak olursak her iki ülkede o sinsi ülkelerin sömürgesi hala.Sonuç yine aynı.Çin'e bakacak olursak karşısında o iki sinsi ülke olmaz ise asıl görün siz emperyalizm nasıl olur.Çünkü 1.366.630.000 insanın beslenmesi gerekiyor.
Her iki tarafta b..lu değnek.
Şu zamandan sonra ülkenin Atatürk gibi vatansever bir lidere ihtiyacı vardır.Dipten gelip mevcutlar ekarte etmesi temizlemezi ve devleti yeniden yapılandırması gerekmektedir ki gereken sanayi,tarım ve denizcilik atılımlarını yapabilsin bu ülke.Bunlar olmadığı taktirde çooook konuşuruz biz.Tekeriniz düz bassın arkadaşlar.
Regal Raptor Daytona DD 250 6c
Amasya
A Rh (+)Faiz arttırımı saçmalığının böyle bir şeye neden olacağını bildiğim için kasımda aldım ve 2500 lira fark ama bu gerçekten çok saçma doların hamuruna ne katmışlar da dolar değerlendi bunun tek sonucu var zengin daha zengin ve cebimizdeki para pula döndü
Fırsatçılık hakkında da size katılıyorm insanlarımız kendi ceplerine girene bakıyorlar soğuk var zam yağış az zamyağış fazla zam çok yararlıymış zam çok azalmış zam ünlüler çok yiyormuş zam benzine zam geldi zam yılbaşı geldi zam senesi doldu zam indirimi fazla yapmışız zam. .... Bitmez bizde zam ama maaşa değil maaş dışında her şeye :-S
Her gün, ilk gün gibi yaşamak, sahip olduğun şeylerin kıymetini bilmek, sağlığına şükretmek... Yaşamak her şeye rağmen güzel
r
i
0 Rh (+)Ben geçen hafta almak üzereyken, hiç siyah RR 150 e-2 kalmamıştı ülkede (emre motorun yalancısıyım)... Sadece Yüksel Abi'de bir adet beyaz kalmıştı. "Ben siyah istiyorum" diye şımarıklık yaptım, sonra Emre Motor'dan bir arkadaş sağolsun, "Hocam deli misin? Paran bol galiba?" dedi, gelecek modellerin fiyatlarını söyledi (6.200 mü ne dedi) ve uyanıp gidip aldım o son kalan beyazı... Şu an itibariyle ortalama 1500 TL bir fark sözkonusu ve kur artmaya devam ederse ne olur bilinmez...
Dolara endeksli küresel piyasa+bizdeki ötv+kdv oranları olduğu sürece bu saçmalıkları yaşamaya devam edeceğiz. Aynı zamanda araba sahibi olarak da benzer sıkıntılar yaşıyorum. Geçen yıl aldığım arabanın fiyatının bir yıldaki artışı, bankaların verdiği reel faizden daha fazla, bazı bankaların ise iki katı
Neticede binek aracı mı alıyoruz, yatırım aracı mı anlamıyorum ben... Aşağıda Ali Koç örneği verilmiş ki katılmamak mümkün değil... Bu ülkede mutlu olmak çok pahalı, bazen o da yetmiyor...
Not : Yatırım tavsiyesi değildir![]()
Ghost 350 cc
Bursa
A Rh (+)Bu dolar artışından zarar görenlerden biride ne yazık ki benimMotoru sattım aklımda bile yokken genç bir arkadaş aldı gitti
Hayrınıdı görür İnşallah sonrasında biraz daha klasik değeri taşıyabilecek vergi derdi olmayan modellere yonelmek istedim fakat benim anlamadığım bir konu var ulen 2006 model gv 250 7 lira 8 lira olur mu 0 ı eşşek gibi fiyatı var diye artırıyor 10 senelik makinaları hadi onu geçtim yaz sonu en500 ler 5 ila 8 lira arasındayken şimdi 10 liralarda geziyor arkadaş, zaten araki piyasada maruder 250 bulasın da ustune bınıp yeterki conta patlatsın dıyesın, parçası bile olmayan motorlara aaa bu 6 lira yazmış benim ki daha temiz 8 lira o zaman aa sıfırı 2 lira artmış o zaman ıkıncı eli 1bucuk lira artıralım.Afedersin sıfırını 1 sene once 6500 liraya alan250lilik klasik sahipleri şu an 7 7,5 dan satmanın derdinde ayıp diye bir şey de var.Biz milletçe böyleyiz arkadaş o yüzden ederi 14 lira olmasa bile 14 lira yazıldıysa o 14 liradır arkadaş ister al ister alma.Türkler yapamadı ki şoyle adam gibi saşeli bir motor yok yapamadık yanı anca super guc afedersınız super ıthalatcı olma yolunda ilerleyelim.
Hyosung GV 250
kocaeli
A Rh (+)Fırsatçı milletiz vesselam. Başka izahı yok. Eğer bu ülkede Diyanet bile zam yapabilmek için bazı seneler Dolar kuru üzerinden bazı seneler Euro kuru üzerinden vatandaşları Hacca götürüyorsa ingilizden Amerikalıdan nefret etmekle bir yere varamayız. (ingilizden ve Amerikalıdan bende nefret ederim gereksiz polemik olmasın.)
Harbiden ikinci el klasiklere bile 8000 TL istiyorlar.
DD-250E
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
A Rh (+)ÖTV kalkar Ztv gelir rahat olalım devlet zihniyeti koyulan vergi geri alınmaz. Aslında vergi alınması hoştur devlet kazanır bkz. Norveç. Lakin bizdeki gelir az olduğu için ve bu vergi karşılığında pek bi hizmet verilmediği için bize bu vergi fazla gelmektedir. Yapacak birşey yok fiyatlar böyle. Bundan sonra yatırım diye altın falan almayın gidin bir araba alın koyun kenara 5 sene sonra iki katına verirsiniz![]()
CELIL Abi degilimki bileyim...
At first it was until it rains, after a while it came to until it snows, and now its until we die
Falan filan Juventus Milan Ishhhhh ;)
DD250 E 9B 2015
istanbul - sarıyer - istinye
0 Rh (+)merhaba . yüksel abiye bende dün uğradım siyah motor kalmamış bitane beyaz var büyük ihtimalle beyazı alacağım . aslında benim beğendiğim renk siyah eğer ordaki siyah olsaydı hemen alırdım . beyaz için biraz kararsız kaldım .
DD250 E 9B 2015
istanbul - sarıyer - istinye
0 Rh (+)öncelikle herkeze merhaba bende bir regal 150 almayı düşünüyrum kısmet.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)