ne blim hando abi ya göstercez birine işte :D kulağım acıdı abiyavaş ya :D
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
VT 750 C4
İstanbul
A Rh (+)ne blim hando abi ya göstercez birine işte :D kulağım acıdı abiyavaş ya :D
yamaha xvs 535 virago
Edirne
A Rh (+)canım benim 1995 yılından beri ehliyetim var daha bir polise göstermeye kısmet olmadıyeaks Nickli Üyeden Alıntı
inşallah sana da kısmet olmasın
HANDO küçükleri seviyor...![]()
___ŞEHİR KOVBOY'U YOLDA____ YASAL HAYDUT
VT 750 C4
İstanbul
A Rh (+)hando abi ben bu siteyi çok sevdim yaaa![]()
![]()
yamaha xvs 535 virago
Edirne
A Rh (+)neden sevdiğini biliyorsan bilki sevgi o dur...yeaks Nickli Üyeden Alıntı
HANDO böyle tarif ediyor... :!:
___ŞEHİR KOVBOY'U YOLDA____ YASAL HAYDUT
E-250
İstanbul
0 Rh (+)Yeaks kardeşim. Çevirme 20 km'de olmaz, 10 metrede olur. Ve o 10 metrenin nerede karşına çıkacağını kestiremeyebilirsin. Gerçi gitmekten vazgeçerek sorunu çözmüş oldun, tebrik ederim.yeaks Nickli Üyeden Alıntı
Türk gençlerine benzeme konusunda biraz gayret et bence ;)
Onur duyduğumuz milletimizin öyle bir genci ol ki hatta, diğer gençelere örnek göstersin seni anneler, babalar.
Tanışamadığım arkadaşlarımdan birinin msn iletisinde şöyle yazıyordu; "Bizler, sokakta annelerin çocuklarına 'büyüyünce böyle olma' diye gösterdiği büyük çocuklarız".
(Son cümlemde bir mesaj yok. Konunun üstüne aklıma geldi birden.)
Yeterli miktarda benzin ve portakal suyuyla Boğaz Köprüsünü havaya uçurabilirsin.
Sabun katarsan, nitrogliserin olur.
(Dövüş Kulübü)
VT 750 C4
İstanbul
A Rh (+)infinitdreams abim türk gençlerine tabiki benziyorum da kötü yönler olarak benzemiyorum yani içkim yok sigaram yok öle paramla pulumla hava atmayıda sevmem kendimim yani öyle demek istedim yoksa türk genci olmaktan tabiki bende gurur duyuyorum
Yunus Emre
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)